برپایی جشنواره غذا‌های محلی فراموش شده گیلان

در جشنواره غذای صومعه سرا ۴۰ غذای محلی فراموش شده گیلان طبخ و عرضه شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، علیرضا مهرگان، رئیس پایگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان صومعه سرا امروز گفت:در جشنواره غذا‌های محلی فراموش شده که در شهرستان صومعه سرا برگزار شد ۲۵ کدبانوی صومعه سرایی ۴۰ غذای محلی فراموش شده گیلانی را طبخ و عرضه کردند.

وی افزود: شیش انداز، کولی قرابیج، اناربیج، سیرقلیه، سیرابیج، کوئی تره، اباتری آش، آلومسما، باقلاقاتوق، ترش تره از معروفترین غذا‌های محلی است که در این جشنواره یک روزه غذاهای محلی عرضه شده است.

رئیس پایگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان صومعه سرا گفت: در حاشیه جشنواره غذا‌های محلی همچنین بازارچه صنایع دستی نیز برگزار شده است و در این بازارچه صنایع دستی گیلان  در راستای معرفی دست ساخته های هنرمندان گیلانی و حمایت هرچه بیشتر از این صنعت به نمایش گذاشته شد.

علیرضا مهرگان، با اشاره به استقبال چشمگیر مردم از جشنواره غذای محلی، تصریح کرد: به ۱۰ نفر از کدبانو‌هایی که خوشمزه‌ترین غذا را پخته بودند جوایزی به رسم یادبود اهداء شده است.

 

انتهای پیام/م.ع

جشنواره غذا‌های محلی فراموش شده در صومعه سرا برگزار شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.