هیچ یک از میادین میوه و تره بار پیاز ندارند و مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: پیاز داریم، اما تا ظهر تمام می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، این روز‌ها قیمت پیاز به جمع میوه‌ها پیوسته و حتی از قیمت میوه‌هایی مانند موز که روزگاری در کمتر خانه‌ای یافت می‌شد هم بالاتر زده است.

در حالی که میوه فروشان سطح شهر پیاز را با قیمتی در حدود ۱۳ هزار تومان به فروش می‌رسانند و این قیمت شرایط تهیه آن را برای بسیاری از خانواده‌ها دشوار کرده است، سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران اعلام کرده است که برای حمایت از مردم، پیاز را در میادین میوه و تره بار به قیمت ۷۲۰۰ تومان به فروش می‌رساند.

کاظمی// منتشر نشود// پیاز تره‌بار نایاب شد/ آیا پیاز سهمیه ای تنظیم بازار از راه خواهد رسید

خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان که برای بررسی این موضوع به تعدادی از میادین میوه و تره بار مراجعه کرد، در هیچ کدام از میادین موفق به پیدا کردن حتی یک عدد پیاز هم نشد.


بیشتر بخوانید: قیمت پیاز و سیب زمینی متعادل می‌شود


سعید راد مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: از صبح تا ظهر پیاز داشتیم و در همه میادین میوه و تره بار آن را به فروش رساندیم.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با بیان اینکه در حال حاضر به خاطر افزایش قیمت پیاز، صادرات آن ممنوع شده است، اظهار کرد: در حال حاضر تمامی میادین پیاز را با قیمت ۷۲۰۰ تومان می‌فروشند.

کاظمی// منتشر نشود// پیاز تره‌بار نایاب شد/ آیا پیاز سهمیه ای تنظیم بازار از راه خواهد رسید

وی با بیان اینکه کمبود عرضه موجب اتمام زود هنگام پیاز در میادین شد، افزود: سعی داریم تا هر چه سریع‌تر پیاز را به میادین برسانیم، چون نمی خواهیم قیمت از یک حد معینی بالاتر برود.

در همین خصوص چند نفر از غرفه داران میادین میوه و تره بار روز گذشته در گفتگو با  خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفتند: از صبح تا حالا حتی یک عدد پیاز هم وارد میادین نشده است.

مشاهدات عینی خبرنگار ما و همچنین اظهارت صریح غرفه داران نشان می‌دهد، مدیرعامل سازمان میادین از وضعیت دقیق میادین و کمبود‌های آن اطلاع دقیقی ندارد و گزارشاتی که در خصوص وضعیت میادین ارائه می‌شود، منطبق با واقعیت میادین نیست.

راد در بخشی دیگر از گفتگوی خود این نوید را داد که تا روز ۵ اردیبهشت، مشکل قیمت پیاز فروکش می‌کند، زیرا که پیش بینی می‌شود مسیر‌هایی که دچار آب گرفتگی شده‌اند تا آن زمان باز شوند و از دزفول پیاز آورده شود.

با این پیش بینی شهروندان تهرانی دو راه بیشتر ندارند، یا باید پیاز را با قیمتی فراتر از قیمت موز از سطح شهر تهیه کنند و یا باید تا ۵ اردیبهشت صبر کنند تا اگر دوباره بارندگی و آب گرفتگی نشد و کامیون‌های حامل پیاز سر تاریخ مقرر به تهران رسیدند، در آن موقع پیاز را با قیمت فروکش کرده، خریداری کنند.

در حال حاضر سازمان میادین میوه و تره بار به منظور کنترل قیمت گوشت به راهکار ارائه گوشت در ازای کارت ملی رو آورده است و گوشت تنظیم بازار را به صورت سهمیه بندی بین شهروندان توزیع می‌کند، باید دید که اگر قیمت پیاز همچنان به صورت افسار گسیخته در سطح بازار بتازد، آیا سازمان میادین اقدام به توزیع پیاز تنظیم بازار به صورت سهمیه بندی می‌کند یا خیر.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
دیروز روستاهای اطرف جهرم پیاز می دادند کیلویی 4 هزار تومان ولی مشتری نداشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۸
امروز پیاز فردا گوجه فرنگی . جلو صادرات بی رویه که ارز نمی اورد گرفته شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۹ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
بابا پر میدون پیازه.اماقیمتش از کیلویی 12000 تومان پایین نیامد.بی برنامگی این بلا را سر ملت اورده.هر چه که نیاز مردم است وصادر میشه .قیمت مصرف داخلیش را با نرخ صادراتیش محاسبه میکنند.مثل پیاز.گوشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۳ فروردين ۱۳۹۸
اجناس راکوپنی کنید وباقیمت مناسب عرضه کنید تا ببینیم دیگربهانه ای دارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۲۳ فروردين ۱۳۹۸
چرا نایابه مگه تو کشور کشت نمیشه؟ این همه کشاورز پیازکار داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۳ ۲۳ فروردين ۱۳۹۸
همه چی گرونه نمیشه زندگی کرد
Germany
جان
۱۱:۱۷ ۲۳ فروردين ۱۳۹۸
دعای خیر می کنم برای شما و همه هموطنای مشکل دارمون.

ان شالله برکت و رزق فراوان به زندگیتون بیاد.

آمین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۵ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
من دیروز میدان تره بار تبریز ۱۲ هزار تومان خریدم پره پیاز بود ولی گران
Iran (Islamic Republic of)
اکبریان
۲۳:۳۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
یه بار ماشین نیست یه بار گوشت و مرغ نیست یه بار گوجه نیست یه بار پیاز نیست
واقعا جای خجالت و تاسف برا مسئولین
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۲۳:۰۵ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
بازم هم جناب پیاز تونست با عصبانیتهاش و بی مهریاش اشک مستضعفین رو در بیاره گاهی با گرون شدنهای بی حسابش گاهی با ستاره سهیل شدنهاش در کل پیاز کارش اشک درآوردنه ، از جناب پیاز خواهشمندیم بر اعصابش مسلط باشه و مهربون باشه مثل قبلناش که با خوبیهاش و ارزونیش و همیشه در دسترس بودنهاش مردم تا میخریدنش و استفادش میکردن اشک شوق میریختند ، جناب پیاز مثل قبلنات مواظب خوبیهات باش و هوای مردم مستضعف رو بیش از پیش داشته باش مردم دوست دارن مثل همیشه با معرفت بی معرفتی نکن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۵ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
دیگه یازم نمیتونیم بخریم
Iran (Islamic Republic of)
مردم
۲۲:۴۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
دیوانه شدیم بااین گرانی هر روزگرانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
آقا تحریمیم ، پیاز جز وسایل تحریمی است. !!!!!
Iran (Islamic Republic of)
اوستوراقیان
۲۱:۴۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
فقط مونده اکسیژن رو و هوا رو هم بفروشند . علی برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
باسلام.باعث تاسف است که ایران فقط درتهران خلاصه شده است!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
دولت هروز باگران کردن نوعی ازمایحتاج مردم، سرمردم رامشغول وگرم کرده؟!! تا بالاخره ریاستش به اتمام برسه؟؟!!! عمرمادرین دولتهای بی کفایت به سر آمد؟!! وآسایشی ندیدیم درزندگی؟؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
مشهد قیمت پیاز 20 هزارتومنه..... عدم نظارت دولت برقیمت و صادارات باعث این مشکل شده..... البته مردمم دیگه شورشو در آوردند میخرن و انبار میکنند
۱۲۳
آخرین اخبار