تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در ماه رمضان

طرح تشدید، کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی همزمان با آغاز ماه رمضان در خراسان جنوبی اجرا می شود.

   به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، ملکی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: در ماه مبارک رمضان تمامی واحد‌های تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی مورد بازرسی و ارزیابی ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها قرار می‌گیرند.

وی افزود: در این مدت روزانه ۳۴ اکیپ ثابت و سیار در سطح استان با متوسط پرسنل ۴۶ نفر دربخش نظارت فعال خواهند بود.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: در این بازدید‌ها تمامی موارد بهداشتی فرآورده‌های خام دامی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی همچنین از تمامی شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را دراسرع وقت به شبکه‌های دامپزشکی در استان و شهرستان‌ها اطلاع دهند و یا با شماره  ۵-۰۵۶۳۲۲۳۳۸۲۱ و در تمام ایام شبانه روز با سامانه ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام / ط آ

فعالیت  روزانه ۳۴ اکیپ ثابت و سیار در سطح استان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار