مدیر گروه سلامت بهداشت محیط دانشگاه خبر داد:

طرح سلامت رمضان ادامه دارد/تاکنون هیچ تخلفی در پزندگی ها اعلام نشده است

طرح سلامت رمضان ادامه دارد/تاکنون هیچ تخلفی در پزندگی ها اعلام نشده استمدیر گروه سلامت بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به فعالیت‌های این معاونت در ماه مبارک رمضان گفت: بازرسان در این ماه در قالب ۷۵ تیم، نظارت بر مسایل بهداشتی واحد‌های فروش مواد غذایی را بر عهده دارند.

سیامک شمس مدیرگروه سلامت بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان علاوه بر تشدید نظارت‌ها بر واحد‌های فروش مواد غذایی، بازرسی از صنف‌های حساس در ساعات نزدیک به افطار تا ساعات پایانی شب ادامه دارد.

او ادامه داد: در بازرسی از یک واحد، تمامی قسمت‌ها از جمله انبار مواد اولیه و ظروف، محل پخت و محل فروش به طور کامل بررسی می‌شود و در صورت مشاهده تخلف اقدامات قانونی لازم صورت می‌گیرد، در همین راستا شهروندان نسبت به شایعات فضای مجازی توجهی نداشته باشند و اخبار موثق را از مراجع رسمی دنبال کنند.

شمس با اشاره به اینکه این بازدید‌ها شامل نظارت بر فرایند تهیه و توزیع مواد غذایی در قنادی ها، کارگاه‌های تهیه و توزیع زولبیا، رستوران ها، کبابی‌ها و مراکز عرضه مواد غذایی خاص مانند حلیم و آش است، افزود: در ماه مبارک رمضان امسال، ۳۹۰ کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اجرای برنامه سلامت رمضان بر تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و زیارتی نظارت می‌کنند.

مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه از شهروندان خواست تا در راستای ارتقای سلامت عمومی جامعه، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه بهداشت ۱۹۰ اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن رسیدگی شود.

شمس ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط در تمام ایام سال، با اجرای طرح‌های نظارتی ویژه مانند طرح سلامت نوروزی و برنامه سلامت رمضان، کار بازرسی را به عنوان یک رسالت مهم به صورت شبانه روزی انجام می‌دهند.
انتهای پیام/م 

تشدید نظارت‌ها بر واحد‌های فروش مواد غذایی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.