
اعترافات مرد خیانتکار به قتل همسرش با سیانور؛
زنم فکر میکرد در خانه هم رئیس است
به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ محمدرضا زارع، کارشناس موادغذايي ضمن بيان اين مطلب اظهارداشت: گوجه فرنگي غير از ويتامين C ، محتوي مقدار زيادي ليکوپن است. ليکوپن ماده اي است که خطر سرطان هاي پروستات و تخمدان را کم مي کند.
وي توصيه کرد: محصولات گوجه فرنگي از قبيل: رب گوجه فرنگي، سس گوجه فرنگي و کچاپ نيز ضد سرطان هستند.
زارع خاطرنشان ساخت: اسفناج داراي "لوتئين" ( lutein )، ويتامين هاي A ، C و E است. همه اين مواد به عنوان آنتي اکسيدان شناخته شده اند. اسفناج سرطان هاي کبد، ريه، سينه، تخمدان، روده بزرگ و پروستات را از بدن دور مي کند.
اين کارشناس متذکرشد: آووکادو، پتاسيم بيشتري نسبت به موز دارد و همچنين منبع خوب بتاکاروتن و آنتي اکسيدان است. مصرف آواکادو براي درمان سرطان کبد و بيماري هاي کبدي مفيد است./ح