بررسی‌های کاربران فضای مجازی نشان می‌دهد تصاویر اولیه از نفتکش‌های آتش‌گرفته در دریای عمان با ویدئوی بی‌کیفیت منتشرشده توسط آمریکا مطابقت ندارد.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که مقامات آمریکا، ایران را در حادثه حمله به دو نفتکش در دریای عمان متهم کرده‌اند،کاربران فضای مجازی دست به مقایسه تصاویر منتشرشده از سوی آمریکا و تصاویر اولیه از این کشتی نفتکش زدند که نتیجه این مقایسه نشان داد تصاویر ذکرشده با هم مطابقت ندارند و این ادعای آمریکایی‌ها مانند اتهامات قبلی آنان دروغ است.

آمریکایی‌ها فیلم شیرین‌کاری خودشان را از آخر به اول دیدند!

نیروی دریایی آمریکا پنج‌شنبه شب ویدئویی را منتشر و ادعا کرد در ساعت ۴:۱۰ بعدازظهر پنج‌شنبه به وقت محلی، یک قایق گشتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کشتی آسیب‌دیده  نزدیک شده است و یک مین عمل‌نکرده را از بدنه این نفتکش‌ جدا کرد.

این ویدئوی بی‌کیفیت قایقی بدون پرچمی را نشان می‌دهد که به کشتی چسبیده است و به دلیل کیفیت پایین فیلم در آن چیز خاصی دیده نمی‌شود. کاربران فضای مجازی معتقدند ویدئوی منتشرشده توسط آمریکا اصلاً مربوط به این کشتی نفتکش ژاپنی نبوده است. انتشار فیلم بعد از اظهارات مقامات آمریکا علیه ایران صورت می‌گیرد که بدون مدرک و سند تهران را مقصر حادثه دانسته بودند. در ادامه فیلم منتشرشده توسط آمریکا را مشاهده می‌کنید.

گفتنی است؛ بامداد پنج‌شنبه دو فروند نفتکش در دریای عمان و در نزدیکی سواحل ایران در جنوب بندر جاسک دچار آتش‌سوزی  شدند. نفتکش ژاپنی حامل فرآورده‌های نفتی به مقصد سنگاپور و تایلند بود و دو بار روز پنج شنبه به آن حمله شد که به علت خسارات وارده ۱۱ خدمه آن مجبور به ترک این شناور شدند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
مرگ بر اسرایل.... نقشه اسرایله شک نکنید....
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۰:۵۰ ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
اون نادان هایی که میگن همون کشتیه ولی از زاویه دیگه گرفته شده،شما همون تصاویر رو روی کاعذ نقاشی بکن ببین از چه زاویه ای باید بهش نگاه کنی تا تبدیل به خط بشه.
آخه معارض هم این همه احمق!؟؟
Iran (Islamic Republic of)
۹۹
۲۲:۴۵ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
تا‌رهبری‌ به‌نام‌سیدعلی‌داریم‌ دشمن‌هیچ غلطی نمی تواند بکند
چون‌ رهبر بزرگوارمان‌تمام‌دستوراتش‌را‌از‌آقا‌ صاحب العصر(عج )‌میگیرد.به‌امید‌ظهور‌ ارباب‌و‌سرورمان‌ حجت بن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف
انشاءالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۸ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
اقای ترامپ بد جایی قدم گذاشتی بهترین کار اینه که دمتو بزاری رو کولت از این منطقه بری بیرون تا به فنا نرفتی، اینجا صاحاب داره
United States of America
ناشناس
۲۱:۳۵ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
این تصاویر مغشوش وجعلی در ابهای سرزمینهای اشغالی توسط صهیونیستها گرفته شده اند . و الا دوربین عکاسی اماتور هم بهتر از این تصاویری که امریکای جنایتکار ارائه داده است .
Iran (Islamic Republic of)
علیرضاج
۲۱:۲۳ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
آمریکایی های نادان که اینهمه ادعاشون میشه یه نکته اساسی را فراموش کردند و اون اینکه این مینی که این همه از سطح آب بالاست نشون دهنده اینه که نفتکش خالی بوده که اینهمه از سطح آب بالاست یعنی در حال ورود به دریای عمان اما این کشتی که مورد حمله قرار گرفته پر بوده و در حال خروج از دریای عمان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۸ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
آمریکا داره نفس های آخرشو میکشه.بذارید طفلکی دلش خوش باشه به این تهمت پراکنی ها.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۷ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
یه نظر می‌رسد که آمریکا و متحدانش بخصوص انگلستان قصد وارد شدن در جنگ تمام عیار نه تنها با ایران بلکه با اسلام شده اند انگلیس طرح میدهد آمریکا با تمام وجود اجرا می‌کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۸ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
آخه برای یه عملیات نظامی این همه آدم تو قایق چکار میکنن؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۶ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
درسته که حادثه توی آب های ایران بوده؟
ک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۶ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
چرا قایق دستگیر نکردن اگه مشکل داشته
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۵:۲۹ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
به نظرتون تو همچین کارایی پرچم نصب می کنند به قایق تا معلوم شه؟؟!!!
حالا کار کی بوده الله و اعلم...
Iran (Islamic Republic of)
نوید
۱۳:۴۶ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
جهت فیلم برداری ها فرق میکنه اگه دایره رو از کنار نگاه کنیم خطی دیده مشه این همون کشتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۷ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
در وصف تو میشه این جمله رو گفت:
نرود میخ آهنی در سنگ !
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۳:۳۳ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
معلومه کار امارات بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۶ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
از کجا معلومه؟
Iran (Islamic Republic of)
علی طاهری
۲۲:۴۰ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
کاملا مشخصه‌کار‌وهابیهاوصهیونیستهای‌ملعونه‌
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۲۵ خرداد ۱۳۹۸
خود ژاپنیها میگن هیچ شی ایی به گشتی نخورده امریکاهیا میگن خورده آخر قلدر بازی هم حدی دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کار خود امریکاهیاست اگر نباشه کار عربها یا اسراییل است.
۱۲