بهترین طرز تهیه تیرامیسو در سریع ترین زمان ممکن

با آسان ترین روش و در سریع ترین زمان ممکن تیرامیسوی بسیار خوشمزه ای را برای خود و عزیزانتان تهیه و نوش جان کنید. این طرزتهیه تیرامیسو بسیار راحت و خوشمزه است.

بهترین طرز تهیه تیرامیسو در سریع ترین زمان ممکنبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   تیرامیسو یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین دسرهای ایتالیایی است. این دسر محبوب طرز تهیه بسیار آسانی دارد و شما به راحتی می توانید آن را درست کنید. در این قسمت با ما همراه شده و بهترین طرز تهیه تیرامیسو را یاد بگیرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه

  • 300 گرم بیسکویت تیرامیسو
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 500 گرم ماسکارپونه
  • 100 گرم شکر
  • 300 گرم قهوه اسپرسو آماده شده
  • به مقدار لازم پودر کاکائو تلخ

نکات مهم در رابطه با مواد اولیه تیرامیسو

  1. منظور از بیسکویت تیرامیسو همان ساوییاری است. شما با مراجعه به مغازه های نان فانتزی و سوپرمارکت ها و گفتن لیدی فینگر می توانید آن را تهیه کنید.
  2. پنیر ماسکارپونه را می توانید از سوپرمارکت های بزرگ و هایپرها تهیه بفرمائید.
  3. می توانید 300 گرم قهوه را با کمک قهوه ساز برقی تهیه کنید.

حتما بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه 


بهترین طرز تهیه تیرامیسو در سریع ترین زمان ممکن


حتما بخوانید: کیک صفوف لبنانی + دستور تهیه


مراحل آماده سازی و تهیه تیرامیسو خوشمزه

در شروع کار تخم مرغ ها شکسته و زرده و سفیده آن ها را از هم جدا کنید.

حالا زرده ها را داخل هم زن برقی ریخته و نصف شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که کامل کف کند.

ماسکارپونه را به آرامی به کف ایجاد شده اضافه کرده و هم بزنید.  در پایان این مرحله شما باید کرم متراکم و یک دستی به دست آورده باشید.

در این قسمت از کار سفیده ها را داخل هم زن ریخته و بقیه شکر را به آن اضافه و به خوبی مخلوط کنید.

در ادامه طرز تهیه تیرامیسو این کف را نیز به آرامی به کرم اضافه کرده و کامل مخلوط کنید.

حالا نوبت این است که مواد اولیه به دست آمده را در ظروفی به اندازه 20 در 30 بریزید و به خوبی تراز کنید. به گونه ای که لایه نازکی از کرم کل ته ظرف را پوشانده باشد.

بیسکویت ها را یکی یکی به مایع قهوه سرد آغشته کرده و یک ردیف آن را روی کرم بچینید.

دوباره یک لایه کرم و یک لایه بیسکویت چیده و تا زمانی که کل ارتفاع ظرف پر شود، ادامه دهید.

نکته!

باید توجه داشته باشید که آخرین لایه تیرامیسو بایستی کرم باشد و سپس آن را با پودر کاکائوی تلخ پوشش دهید.

پس از طی این مراحل تیرامیسوی خود را به مدت حداقل دو ساعت و حداکثر یک روز داخل یخچال قرار دهید و بعد نوش جان کنید. از شکلات رنده شده جهت تزئین تیرامیسو هم می توانید استفاده کنید.

امید که این دسر بسیار خوشمزه و راحت را در خانه تهیه و میل کنید. ما آسان ترین روش تهیه تیرامیسو را به شما یاد دادیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار