نخستین قسمت از مرحله نیمه نهایی عصر جدید با سه اجرای متفاوت و جذاب بر روی آنتن رفت.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در بخش ابتدایی احسان علیخانی گفت: مرحله نیمه نهایی را با یک رقابت سخت و نزدیک، با هیجان و استرس شروع می‌کنیم، تلاقی امید و نا امیدی را شاهد هستیم یعنی شرکت کنندگان با تمام رویا‌های خود روی صحنه می‌آیند و به آن فکر می‌کنند و مسیر را ادامه می‌دهند.

وی افزود: در مرحله نیمه نهایی عصر جدید پنج برنامه خواهیم داشت که در هر قسمت سه شرکت کننده حضور دارند و در نهایت داوران یک اجرا را حذف می‌کنند و دو اجرا به رای گذاشته می‌شود ومردم اجرا نهایی را انتخاب می‌کنند و شما مخاطبان مانند مرحله دوم تعیین کننده فرد برگزیده خواهید بود.

خانم بازیگر و پسرش به عصر جدید آمدند/ ناکامی گروه نواندیشان در محاسبات ریاضی/ آوازخوانی پسر نوجوان اردبیلی دل داوران را برد

اجرای اول به عهده گروه پسران خورشید بود. آن‌ها همانند مراحل قبل نمایش جذاب و هیحان انگیزی را روی صحنه آوردند.

پسران خورشید در نمایش خود از دفتر‌های صدبرگ قدیمی و خاطره‌انگیز استفاده کردند که از لابه لای آن‌ها تصویر و تحرک را به نمایش گذاشتند.در این اجرا دو معلول از بچه‌های آسایشگاه فیاض بخش حضور داشتند و لیلا بلوکات بازیگر سینما و تلویزیون هم مهمان این بخش بود چراکه او در خیریه خود با این بچه‌ها در ارتباط است. حتی یکی از این کودکان به نام فواد در پیامی صوتی به لیلا بلوکات که در عصر جدید پخش شد گفته بود به عصر جدید میروم و به آقای علیخانی میگویم که مادر من فقط خانم بلوکات است. در نتیجه این گروه چهار رای مثبت داوران را دریافت کردند.

خانم بازیگر و پسرش به عصر جدید آمدند/ ناکامی گروه نواندیشان در محاسبات ریاضی/ آوازخوانی پسر نوجوان اردبیلی دل داوران را برد

در ادامه یکی از بچه‌های معلول از علیخانی دعوت کرد که در آسایشگاه فیاض بخش حضور پیدا کند. او قبول کرد و گفت: ما قبل از شروع مرحله فینال قرار است با شرکت کنندگان به مشهد برای زیارت بیاییم و همان روز به آسایشگاه هم سر میزنیم.

سما برهانی و پرهام بنی‌اسدی؛ دومین اجرای نخستین برنامه از مرحله نیمه‌نهایی را برعهده داشتند. این دو نوجوان که اسباب‌بازی‌هایشان، عدد و رقم و جمع و تفریق و ضرب و تقسیم است در این اجرا دو خطا داشتند و داوران فقط دو رای مثبت به آن‌ها دادند.

خانم بازیگر و پسرش به عصر جدید آمدند/ ناکامی گروه نواندیشان در محاسبات ریاضی/ آوازخوانی پسر نوجوان اردبیلی دل داوران را برد

علیخانی گفت: بعد از اجرای شما رئیس آموزش و پرورش کرج اعلام کرده که با وجود این دو نخبه کرج میتواند قطب ریاضی کشور باشد که این اتفاق خوبی است.

آخرین شرکت‌کننده شب اول مرحله نیمه‌نهایی پارسا خائف از شهر اردبیل بود. او توانست اجرای تحسین‌برانگیز با تصنیفی فارسی و همچنین قطعه مشهور آذری ساری گلین را روی صحنه به نمایش بگذارد.

عظیمی نژاد گفت: زمانی که آذری خواند مانند خواننده‌های حرفه‌ای اجرا کرد و بسیار جذاب بود. پارسا در دو جا کاری کرد که دل من را برد.

پارسا درباره تاثیر برنامه عصر جدید گفت:محبوبیت در برنامه عصر جدید برای من صد برابر بیشتر از برنامه‌های دیگر بوده و بازخورد عالی از سوی مردم داشتم. حتی بازی دوستانه با نونهالان بارسلونا داشتیم و قرار بود من هم همراه تیم بروم، اما به خاطر برنامه عصر جدید نرفتم.

خانم بازیگر و پسرش به عصر جدید آمدند/ ناکامی گروه نواندیشان در محاسبات ریاضی/ آوازخوانی پسر نوجوان اردبیلی دل داوران را برد

علیخانی گفت: من اگر بودم این کار را نمی‌کردم و می‌رفتم.

زمان اجرای پارسا خائف از مه ساز استفاده کردند و خائف در مه غرق شده بود وعلیخانی به مزاح گفت: ما الان در پیچ جاده هراز در مه گیر کرده ایم و می‌توانم در این میان بگویم که پارسا عالی بودی.

در نهایت اجرای تحسین برانگیز پارسا خائف با چهار رای مثبت داوران همراه شد.

در پایان اولین قسمت مرحله نیمه نهایی، داوران گروه پسران خورشید و پارسا خائف را برگزیدند و حالا باید منتظر بمانیم که مردم فینالیست نهایی را انتخاب کنند.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۰۷ شهريور ۱۳۹۸
به نظر من همشون عالیییییی بودن و تو کشورمون نیاز به همه اینا هستتت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۳ ۲۹ تير ۱۳۹۸
مبارک اقای علیخانی و ناداورای پر مدعا
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۹:۳۲ ۳۰ تير ۱۳۹۸
بچه های شما تو این سن به سیب زمینی میگن تیپ تیمینی. حالا نظر داورا به این اجرا به این خوبی شده ناداوری؟ بی انصاف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۹ تير ۱۳۹۸
استفاده از اهرمهای قومیتی متاسفانه تا اینجای کار جواب داده. قابل توجه داوران
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۳:۲۴ ۳۰ تير ۱۳۹۸
سالن همشون یکدست پارسا رو تشویق می کردند. ندیدی یا خودتو به ندیدن زدی یا حسادت نمیذاره ببینی؟ یعنی همه سالن از اذربایجان شرقی و اردبیل و ارومیه بودن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۲۹ تير ۱۳۹۸
به هیچ وجه در رابطه با برخوردشون با خائف و نو اندیشان عدالت رعایت نشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۰ ۲۷ تير ۱۳۹۸
سلام من خیلی ناراحت شدم که گروه نواوران را حدف کردید ودر عوص خوانندگی وبازی را جایگزین کردید هر چه سریعتر گروه نواوران را دوباره در نیمه نهایی ونهایی شرکت دهید این واقعا از بی سوادی است که علم ودانش را به بازی و شعر تر جیح دادند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۹ ۲۷ تير ۱۳۹۸
او پیرمرد بو حالا واقعا یا نبود؟
فک کنم تابلو بود نوجوونه اما تا اخر چرا تیپ پیرمردیشو حفظ کرده بود...
Iran (Islamic Republic of)
رها
۱۷:۳۸ ۲۶ تير ۱۳۹۸
به نظر من کار گروه نواندیشان اونقدر سطح بالا و خاص بود که به راحتی میشد و باید بود اون دو خطا در کارشون نادیده گرفته میشد و با قاطعیت میومدند بالا. متاسفانه داوران مسابقه عامدانه یا ناآگاهانه نتونستند این موضوع رو تشخیص بدهند و سطح کار این دو نخبه ریاضی رو درک نکردند و رای ناعاقلانه و ناعادلانه ای دادند.
Iran (Islamic Republic of)
میعاد
۱۵:۲۰ ۲۷ تير ۱۳۹۸
رای کاملا عادلانه بود. این کنکور فقط کنکور ریاضی نیست. کنکور علوم انسانی و هنر هم بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۱۱ ۲۶ تير ۱۳۹۸
دختره نو اندیشان که داشت گریه میکرد بعد یه چراغ کم دادن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۸ ۲۵ تير ۱۳۹۸
کی نظرات ما مردم گوش میده الکی وقتتون رو تلف نکنین اونا پولشون میگیرن و شماها الکی خودتون به زحمت میندازین
Netherlands
بی نلم
۲۲:۱۸ ۲۵ تير ۱۳۹۸
به نظر من برنامه ی خیلییییییییییی عالی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۰ ۲۵ تير ۱۳۹۸
چرا میگین نو اندیشان؟؟
شما خودتون فکر کنید یکی که 5 سال داره روی یه چیزی تمرین میکنه به خاطر تمرینا خوب شده این اصلا استعداد نیست استعداد یعنی چیزی که تو بدون تمرین به دست بیاری تازه پارسا هم استعداد نیست چون 6 سال رو حنجره کار کرده البته خودشون یه ته مایه ای از کارشون ر داشتن که تونستن این مهارتو پیدا کنند استعداد تو عصر جدیدبه نظرم فقط اون ذهن است
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۶:۵۲ ۲۶ تير ۱۳۹۸
عجب!!! پس هرکی کارش کلک و شعبده است میشه استعداد هرکی توانایی ذاتی داره یعنی هیچ؟!!!
واقعا متاسفم فک نمیکردم همچین طرز فکری وجود داشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
رسول
۲۱:۴۸ ۲۵ تير ۱۳۹۸
چ باید گفت ب ذهن کوچک داورانی که ب یک مغز بزرگ ریاضی چراغ قرمز نشون میدن و ب جاش ب چند نفر و یک پسر آوازخوان چراغ سفید نشون میدن اون کاری ک انجام داد اون محاسبات سنگین ک انجام داد حتی با درصدی خطا بسیار قابل تقدیر بود اما از نظر داوران ما یک ریاضیدان بزرگ باید چراغ قرمز بگیرد انگلستان تصویر آلن تورینگ ریاضیدان رو روی اسکناس 50 پوندی چاپ کرده خداوکیلی خیلی استعداد اون پسر رو لگد مال کردین.اف بر شما
Iran (Islamic Republic of)
مائده
۱۴:۴۴ ۲۵ تير ۱۳۹۸
من به سما حق میدم.چون دخترا توی این سن خیلی حساسن و بهشون یه چیزی بگی سریع بهشون برمیخوری ولی قبول دارم که با دکتر کمی بی ادبانه حرف زد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۵ تير ۱۳۹۸
استعداد یه بخشیش ذاتیه، یه بخش زیادیش به تمرینه. حالا فرق نداره خوانندگی باشه یا محاسبات یا حرکات بدنی یا هر چیز دیگه. هیچکدوم هم به بقیه برتری ندارن. جامعه به همه شون نیاز داره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۲۵ تير ۱۳۹۸
اگه بچه های گروه نو اندیشان به جای حفظ کردن چند تا فرمول یاد میگرفتن یکم خودشونو کنترل کنن خیلی بهتر میشد
آخرین اخبار