پخت بیش از یک تن نان محلی برای سوگواران لاسجردی

بانوان روستای لاسجرد سرخه بر اساس یک سنت دیرینه نان سفره اطعام سوگواران حسینی را می‌پزند.

پخت بیش از یک تن نان محلی برای سوگواران لاسجردیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، این بانوان از روز اول ماه محرم، تنور‌های سنتی را روشن می‌کنند و شبانه روز به پخت نان سنتی این روستا که "چپاتی" نام دارد مشغولند.

به همت بانوان و خیرین لاسجردی نان محلی چپاتی نذری در ایام محرم پخت شد و در اختیار هیات‌های مذهبی این روستا قرار گرفت.

بانوان سوگوار شهادت سید الشهدا (ع)، همزمان با پخت نان، با قرادت اشعار و نوحه‌های محلی، برای مصائب اهل بیت (ع) اشک می‌ریزند.

حجت الاسلام پیوندی کارشناس مذهبی می‌گوید: پخت نان چپاتی برای عزاداران حسینی در لاسجرد، ۱۰۰ سال قدمت دارد و هر محرم بانوان لاسجردی برای اطعام عزاداران بیش از تن نان پخت می‌کنند و در اختیار هیات‌های عزاداری قرار می‌دهند.

انتهای پیام/ح

به همت بانوان و خیرین لاسجردی نان محلی چپاتی نذری در ایام محرم پخت شد

برچسب ها: محرم98 ، اربعین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار