کشاورزان قم ۲۰ درصد بیشتر فندق برداشت کردند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:با توجه به بارندگی‌های اخیر،برداشت فندق در قم نسبت به پارسال رشد ۲۰ درصدی داشته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، عباس پورمیدانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: یک ماه از برداشت فندق باغ های استان قم می گذرد و پیش بینی می شود ۲۰۰ تن محصول از این باغ ها برداشت شود.

او سطح زیر کشت این محصول پرخاصیت را ۱۷۰ هکتار اعلام کرد و گفت: امسال از هر هکتار ۱۲۰۰ کیلوگرم فندق برداشت می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم  عنوان کرد: برداشت فندق با توجه به بارندگی‌های اخیر نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.

پورمیدانی گفت: روستای وشنوه در بخش کهک و روستای قاهان در بخش خلجستان با آب و هوای کوهستانی بیشترین میزان محصول فندق را دارا هستند.

فندق از محصولات پر آب بر به شمار می‌آید که زمان برداشت آن از پانزده مرداد آغاز می‌شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.

استان قم رتبه ششم را به لحاظ تولید فندق در کشور به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/ش

برداشت فندق در قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار