عربستان در ادامه فضاسازی و اتهام‌زنی علیه ایران در خصوص حمله به تاسیسات نفتی آرامکو اعلام کرد امروز چهارشنبه شواهدی از دست داشتن کشورمان در حملات اخیر منتشر خواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه سعودی الاخباریه، عربستان در ادامه فضاسازی علیه ایران و اتهام زنی به کشورمان در خصوص حمله پهپادی روز شنبه به تاسیسات نفتی آرامکو، اعلام کرده امروز چهارشنبه شواهد ادعایی خود از دست داشتن ایران در حملات اخیر منتشر خواهد کرد؛ این در حالی است که یمن مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

بر اساس این گزارش، سخنگوی وزارت دفاع عربستان قرار است امشب در این‌باره کنفرانس خبری برگزار کند.

وزارت دفاع عربستان همچنین مدعی شده است بقایای سلاح‌های ایرانی را که در این حملات استفاده شده ارائه خواهد کرد.

عربستان در حالی ادعای رو کردن شواهد علیه ایران را مطرح کرده است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در واکنش به این حمله پهپادی، با انتشار توئیتی که به نوشته سی‌ان‌ان احتمالا به ایران یا متحدان این کشور اشاره داشته، مدعی شد: «تامین نفت عربستان سعودی هدف حمله قرار گرفته است. دلیلی وجود دارد که باور کنیم مقصر را می‌شناسیم. آماده شلیک هستیم، اما اقدامات بعدی بستگی به راستی آزمایی دارد. با این حال منتظر می‌مانیم تا از پادشاهی سعودی بشنویم که آن‌ها چه کسی را مقصر این حمله می‌دانند و تحت این شرایط پیش خواهیم رفت.»

ادعای ترامپ علیه ایران در حالی بیان می‌شود که نیرو‌های مسلح یمن در بیانیه‌ای مسئولیت حمله روز شنبه به تأسیسات نفتی عربستان را بر عهده گرفتند. (بیشتر بخوانید)

روز شنبه نیرو‌های یمنی در واکنش به ادامه جنایت‌های ائتلاف متجاوز علیه مردم این کشور، تاسیسات آرامکو را هدف حمله پهپادی قرار دادند. این حمله موجب کاهش ۵۰ درصدی تولید نفت عربستان سعودی شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: عربستان ، آمریکا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ابوالفضل
۲۳:۳۶ ۲۹ شهريور ۱۳۹۸
ای خدا ای خدا ای خدا...
یعنی میشه این آمریکا و یا گنده تر از امریکا یه تیر پرتاب کنه سمت ایران و آقا اجازه ی جهاد بده...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۳ ۲۹ شهريور ۱۳۹۸
11 سپتامبر دیگری در راه است ؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۵۱ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
آقا رضا این متن سخنرانی است یا فقط یه نظر
Iran (Islamic Republic of)
.
۲۰:۳۶ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
دنیا رو ببینید عربستان چهار ساله کل یمن رو با خاک یک سان کرده اقتصاد ان را به کلی نابود کرده حالا که یمن بعد از این همه سال چند تا پالایشگاه یا چاه نفت عربستان را زده چه صدای کل دنیا در اومده که ای وای عربستان نصف تولید نفتش موقتا متوقف شده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
آل سعود دنیا فروش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
اینا همیشه یکطرفه به قاضی میرن چند ساله دارن یمن میزنن هیچی نیست اب از اب تکون نخورده حالا که دوتا موشک زدن به ال سقوط حرف از سند و مدرک میزنن واقعا که رو نیست لامصب سنگ پای قزوینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
درود بر یمنی ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
با سلام ، انشاءاله نابودی آل سعود نزدیک است. آمریکا قدرت
حمله به ایران را ندارد و آنچه مقامات آمریکایی می گویند برای دلگرمی و بیشتر دوشیدن سعودی ها می باشد . باید انصارالله یک عملیات بزرگ دیگر در روزهای آینده انجام دهد تا این مستکبرین عالم بدانند که دوران بزن برو تمام شده . پیروز باد اسلام و پیروز باد ایران.
Iran (Islamic Republic of)
ابوالفضل
۰۴:۳۲ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
دمشون گرم . حالم جا اومد وقتی شنیدم تولید نفتشون به نصف رسیده . ان شاءالله این سعودی های دیوصفت به درک واصل شن .
France
محمود
۰۴:۲۳ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
نابودی آل سعود نردیکه
Iran (Islamic Republic of)
هموطن
۰۱:۳۹ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
این همه هواپیما واین همه بمب و موشک به یمن میزنن مال چند کشوره پس دنیا باید این چند کشور رو به سازمان ملل بکشونه؟بفرض که با سلاح ایرانی زده باشه . یکی نیست بگه بدبختا چند کشور به یک کشور حمله می کنین.بازم عاجزین؟قدرتهای توخالی به اینا می گن.مثل جنگ ایران و عراق میمونه که چهل تا کشور از عراق پشتیبانی می کردن آخرشم نتیجش رشد جمهوری اسلامی رو می بینین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۹ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
ههههههه،ترامپ خودش نتونست هیچ غلتی کنه حالامیخادعربستان بندازه جلو
Iran (Islamic Republic of)
زاکی
۲۳:۲۷ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
مرگ بر شروع کنندگان جنگ و خونریزی در هر کجا که باشند، جنگ بجز خرابی، فلاکت و بدبختی چیز دیگری ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
خدا کنه این عربستان کمی تحریکش کنند این یمن بزنه این ها را داغونش بکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۰ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
چندتا موشک کروز عمل نکرده در بیابانهایی
نزدیک تاسیسات نفتی پیدا شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۹ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
باهوش حمله با پهباد بوده نه موشک
آخرین اخبار