بازیگر سریال «ستایش» گفت:این سریال علی رغم تصور برخی در جامعه ضد زن نیست.

داریوش ارجمند بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرامون سریال و  فصل سوم «ستایش» گفت:فصل سوم ادامه دوفصل گذشته است، معتقدم آقای مطلبی به عنوان نویسنده یک کارشناس فوق العاده، بصیر و آگاه درباره سبک زندگی امروز و فرهنگ گذشته ما بحث کرده است.

خیلی ها گفتن کاش پدری مثل حشمت فردوس داشتم/ قصه سریال ستایش دنباله دار است

وی پیرامون واکنش‌های مردم نسبت به سریال «ستایش» بیان کرد: در خیابان‌های تهران آدم‌هایی را دیدم که می‌گفتند کاش پدری مثل حشمت فردوس داشتیم و دخترانی را دیدم که می‌گفتند کاش پدرشوهری مثل حشمت فردوس داشتم.

خیلی ها گفتن کاش پدری مثل حشمت فردوس داشتم/ قصه سریال ستایش دنباله دار است

ارجمند افزود:بسیاری از افراد می‌گویند این سریال ضد زن است، اما چنین چیزی نیست این موارد از اطلاعات اندک است، در دنیا خانواده ها آرزو دارند اولین بچه آن‌ها پسر باشد چراکه می‌تواند خانواده را بعد از مرگ پدر  حراست و حفاظت کند؛ دختر مال مردم است و بعد از ازدواج می‌رود و نام همسر خود را می‌گیرد، اما پسر می‌تواند خانواده، پدر، مادر، خواهر، برادر خود را حفظ کند و این روحیه در بیشتر جهان وجود دارد.

خیلی ها گفتن کاش پدری مثل حشمت فردوس داشتم/ قصه سریال ستایش دنباله دار است

ارجمند بیان کرد:گرچه این حرف را دین من، پیامبرمن به زیبایی با رفتارشان در عمل خود کنار زده است، یعنی تمام ائمه ما از نسل دختر پیامبر هستند بنابراین دختر مهم است.

خیلی ها گفتن کاش پدری مثل حشمت فردوس داشتم/ قصه سریال ستایش دنباله دار است

بازیگر سریال «مرضیه» پیرامون علاقه فردوس به دختر توضیح داد: برای فردوس دختر هم مهم است؛ وقتی که عروس او باردار است به او می‌گوید در اتاق تاریک نباش و در باغ ۵ هزار متری راه برو تا بچه اکسیژن بگیرد.

وی ادامه داد:حشمت فردوس راهی که در این زندگی طی کرده را توضیح می‌دهد، او در کنار اخلاق‌هایی که دارد، اما جامعه و افراد جامعه را می‌شناسد به همین دلیل است که نه معتاد است، نه گردن کلفتی می‌کند چرا که به سختی به این مقام رسیده است و این سریال نشان می‌دهد  چگونه برای رسیدن به هدف خود تلاش می‌کند.

خیلی ها گفتن کاش پدری مثل حشمت فردوس داشتم/ قصه سریال ستایش دنباله دار است

وی پیرامون دنباله دار بودن قصه سریال «ستایش»بیان کرد: قصه سریال «ستایش» دنباله دار است و به فصل سوم رسیده شاید هم قسمت چهارم آن ساخته شود.

ارجمند گفت: ما در «ستایش» مسیر زندگی شخصیت‌ها را دنبال می‌کنیم و چیزی در سریال به اجبار وارد نشده اگر اینگونه بود مردم سریال را قبول نمی کردند و در این یک سال گذشته دیگر نمی‌توانستیم جواب مردم را بدهیم که فصل سوم سریال ستایش چه زمانی پخش می‌شود پس مردم به سریال ستایش علاقه‌مند هستند.

انتهای پیام/

آیا فصل چهارم سریال «ستایش» ساخته می شود؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۱۹:۵۳ ۰۴ آبان ۱۳۹۸
بـیـبـیـــــن!
دختر "مال" کسی نیست، آقای بازیگر.
سریال ستایش، بسیار ضد زن/زن‌ستیز و مرد سالار است.
از نظر کارگردانی، پیش از عقب‌اُفتادگی‌ست.
از نظر فیلم‌نامه، وهم‌گرا و تخیلی‌ست.
سریال ستایش، نه دارای شخصیت است، نه منطق، نه از واقعیت جامعه -- بلکه فقط به مانند عقب‌مانده‌ایست که تلاش می‌کند به بهترین شکل ممکن، ترویج عقب‌ماندگی کند تا ارضاء روحی شود.
کارگردان سریال ستایش، حس نمی‌فهمد -- تکنیک نمی‌فهمد -- بلکه اسیر درک نداشته‌ی خود از مسائلی‌ست که نمی‌داند و نمی‌تواند که بداند -- و البته، او آگاهانه تحت تاثیر مهندسی پشت‌پرده‌ای که توسط "افراد" وجود دارد نیز قرار گرفته است.

سریال ستایش، در یک بیان، "توهم‌ای عقب‌مانده است".

(من، از ۱۰ نمره، به این سریال منفی ۲ می‌دهم.)

اُفتـــــــاد!؟
Iran (Islamic Republic of)
rezad
۲۲:۵۷ ۲۸ مهر ۱۳۹۸
توی حرفای خود داریوش ارجمند هم جالبه.
تبعیض بین پسر و دختر رو در خانواده ها تأیید و بدتر تأکید میکنه و به همه خانواده های دنیا بست میده. از طرف دیگه وقتی عروس برای حشمت فردوس مهمه و بهش اهمیت میده که باردار باشه. اینطور به مخاطب القا می‌کنند که خود زن ارزش نداره و این نقش تداوم نسل زن هست که فقط مهمه.
اصلا تو خود سریال هروقت میگه عروس، ترس توی چهره ستایش معلوم میشه. کاملا منفعلانه
Iran (Islamic Republic of)
ر
۲۰:۳۳ ۲۰ مهر ۱۳۹۸
واقعا عالیی دمشون گرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۴۳ ۰۸ مهر ۱۳۹۸
سلام.میگن دود از کنده بلند میشه.کاش ماهم درسی بگیریم از غیرتو مردونگی مشتی بودن فردوس خان که نه خودمون پا کج بذاریم نه ایندگانمون و از تمدن و تاریخمون دور نشیم......
Iran (Islamic Republic of)
به امید برابری
۱۰:۳۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
کاش شما بیخیال این عقاید زشت و اشتباه بشید و به این باور برسید که چیزی از برابری قشنگ تر نیست

در ضمن مرد بودن صفت نیست و فقط یه جنسته پس چیزی به اسم مردونگی وجود نداره
Iran (Islamic Republic of)
Kia
۲۳:۰۷ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
سریال قشنگیه
Ukraine
داریوش
۲۲:۵۹ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
یه بیت شعر رو اگه بدن هشتاد و چند میلیون تفسیر و تعبیرش میکنن ،
سریال من عالی بود همه فوق العاده بودن
آقای داریوش ارجمند فوق العاده بود
Iran (Islamic Republic of)
سید مرتضی موسوی
۲۲:۵۷ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
سلام،ستایش تنها فیلمیه که نرگس محمدی نتونسته اون فیلم وبازیگراشو تحت الشعاع بازی بدش قرار بده،ودلیلش تنها وتنها بازی بسیار زیبای استاد داریوش ارجمند عزیزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
عاشق بازی، منش و شخصیت داریوش ارجمند هستم تنها بازیگر مورد علاقه من خدا حفظش کنه
Iran (Islamic Republic of)
مژده
۲۱:۳۳ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
احتمالا ستایش ۸ ستایش ۲ ساله میشه...
Iran (Islamic Republic of)
حسین پور
۱۹:۵۲ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
سلام سریال ستایش اخلاقی است واقعا"خوب است .از تمامی عوامل متشکریم.از تبریز.
France
ناشناس
۱۹:۴۴ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
فصل چهل روی کجای دلم بزارم
Germany
سروش استان کردستان.روستای طاله وران
۱۹:۰۶ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
واقعا خیلی عالیه.دست تک تک بازیگرها بخصوص آقای ارجمند رو میبوسم.ای کاش قبل از مرگم یه بار خدمت آقای ارجمند میرسیدم
Iran (Islamic Republic of)
رحمان
۱۹:۰۰ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
باید هر چه سریعتر فصل 4 و 5 ساخته بشود. مردم به این سریال انس گرفتند
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۵:۳۹ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
من از خوندن صحبت ها و بحث های همه شما لذت بردم واین نشون میده که همه شما اهل فکر و اندیشه هستید .
United States of America
ناشناس
۱۳:۵۰ ۰۷ مهر ۱۳۹۸
ببخشید موافقین محترم!
سریال بسیار مزخرفی است.
حرف دلم را زدم.
۱۲۳
آخرین اخبار