آغاز طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ

همزمان با روز ملی و هفتۀ دامپزشکی؛ طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حسینعلی سلطانی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با روز ملی و هفته دامپزشکی، طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در این استان آغاز شد.

او افزود: این طرح بر دو اصل ایجاد رقابت کیفی بین تولیدکنندگان و اصل حفظ حقوق شهروندی در حق انتخاب بنا شد که ماحصل اجرایی شدن این طرح، ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ تولیدی است.

سلطانی اضافه کرد: توسعه کشتارگاه‌های صنعتی طیور، رعایت ظرفیت کشتار بر اساس پروانۀ صادره، رعایت پرهیز دارویی و غذایی قبل از کشتار طیور و حذف تدریجی چیلر‌های آبی (سردکن‌های آبی) و جایگزینی آن با نصب دستگاه لاشه شور در خط اتوماتیک تخلیۀ اندرونه و اطاق سرد از محور‌های این طرح هستند.

او ادامه داد: در سطح کشور تا کنون ۳۳ واحد کشتارگاه دارای خط تخلیه اتوماتیک اندرونه (خط ۲) با تأمین و رعایت سایر شرایط و ضوابط بهداشتی سازمان و ممیّزی‌های انجام شده، توانسته اند رتبه A را به دست آورند و پنج واحد هم موفق به اخذ رتبه A+ شدند.

انتهای پیام/ف

طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ اجرا شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.