تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز در آمل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از تولید ۳ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در ۶ ماهه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.

سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با اشاره به تولید ۳ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در ۶ ماهه نخست امسال در این شهرستان، گفت:شهرستان آمل رتبه دوم تولید گوشت قرمز در استان را بعد از بابل به خود اختصاص داده است.

او افزود: سالانه ۷ هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز در دامداری‌های شهرستان آمل تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: این شهرستان دارای ۳۱۰ هزار رأس دام سبک و ۸۰ هزار راس دام سنگین می‌باشد.

انتهای پیام/س
 

تولید بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در آمل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار