یکی از مسئولان عملیات سازمان اطلاعات سپاه که طی آن سرشبکه «آمدنیوز» دستگیر شد، ابعاد جدیدی از این اقدام را تشریح کرد.

جزئیات اولیه از شکار سرشبکه جنگ روانی ضدانقلاب توسط سپاهبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، روح الله زم، کانون تلاقی و تبادل پیام در شبکه تغذیه و پشتیبانی جریان آمد نیوز در داخل و خارج کشور بود و در اختیار گرفتن وی می‌تواند شناسایی و انهدام مجموعه این شبکه را بدنبال داشته باشد.

یکی از مسئولین طراحی و اجرای عملیات اخیر سازمان اطلاعات سپاه که طی آن «روح الله زم» سرشبکه جریان معاند «آمدنیوز» دستگیر شد، در گفتگویی ابعاد جدیدی از این اقدام اطلاعاتی کم سابقه را تشریح کرد.

این مقام مسئول در پاسخ به سوالی در خصوص اهمیت عملیات انجام شده از نقطه نظر بکارگیری شگرد‌های اطلاعاتی گفت: مهمترین ویژگی این عملیات، معماری دقیق و چند لایه اطلاعاتی است که طی آن و با استفاده از روش‌های نرم اطلاعاتی، سوژه مورد نظر از مجموعه سپر‌های حفاظتی که از سوی سرویس‌های جاسوسی بیگانه برای او فراهم شده بود جدا و وارد تور سازمان اطلاعات سپاه گردید.


بیشتر بخوانید: سرشبکه آمدنیوز توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دستگیر شد


این مقام مسئول با اشاره به رویکرد اتخاذ شده از سوی رسانه‌های گروهی معاند که بلافاصله پس از انتشار اطلاعیه سپاه تلاش نمودند تا عملیات انجام شده را در سطح دستگیری یک روزنامه نگار تقلیل بدهند افزود: به صورت طبیعی دستگیری یک فرد که با پوشش کار رسانه‌ای در حال دروغ پراکنی علیه نظام بود نمی‌تواند هدف اصلی طراحی و اجرای این عملیات پرمخاطره باشد.

او افزود: فرد دستگیر شده کانون تلاقی و تبادل پیام در شبکه تغذیه و پشتیبانی جریان آمدنیوز در داخل و خارج کشور بوده و در اختیار گرفتن وی می‌تواند شناسایی و انهدام مجموعه این شبکه را به دنبال داشته باشد.

او خاطر نشان کرد: در جریان این عملیات، شبکه پیچیده‌ای که برای جنگ ادراکی علیه جمهوری اسلامی طراحی شده بود با مجموعه ساختار‌ها و بستر‌های ارتباطی و اطلاعاتی آن در داخل و خارج از کشور مورد ضربه قرار گرفت که ابعاد و دستاورد‌های آن به تدریج اطلاع رسانی خواهد شد.

این مقام مسئول در سازمان اطلاعات سپاه از آمدنیوز به عنوان پنجره یک سامانه پیچیده اطلاعاتی که از سوی سرویس‌های دشمن برای ایجاد ناامنی روانی در جامعه، تفرقه افکنی میان ارکان مختلف نظام و لطمه زدن به سرمایه اجتماعی کشور طراحی شده بود نام برد و تصریح کرد: هدف اصلی این عملیات، دست یابی به الگوریتم پیچیده‌ای بود که شبکه اعمال جنگ ادراکی علیه افکار عمومی داخلی بر اساس آن طراحی شده بود و سرمایه اجتماعی کشور را مورد هجوم قرار می‌داد.


بیشتر بخوانید: وحشت ضدانقلاب حرف‌های گفتنی فراوان دارد


این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: سازمان اطلاعات سپاه به دلیل در اختیار داشتن نیرو‌های جوان، تحصیل کرده، متدین و با انگیزه، مجموعه‌ای پویا، چابک و دانش بنیان است که توانسته با ایجاد سازوکار‌های جدید مبتنی بر بهره گیری از روش‌های ابتکاری نرم، فراتر از پیش بینی و برآورد سرویس‌های اطلاعاتی حریف، دشمن را به صورت مستمر غافلگیر کند.

منبع: نورنیوز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۲۵ مهر ۱۳۹۸
باسلام سپاه عزیز ما بااین همه توانایی وقوی بودن اطلاعات چرا خاوری را دستگیر نمیکنه که برای خودش راحت می چرخه ؟؟/
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۵ مهر ۱۳۹۸
این دفعه نوبت خاوری است انشاالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۶ ۰۷ مهر ۱۴۰۰
اصلش ان شاءالله است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۸ ۲۵ مهر ۱۳۹۸
دست فرزندان سپاه ایران دردنکند آن زمان ما به سپاه صد آفرین خواهیم گفت که خاوری را که خون مردم مستضعف ایران را مکید وبرد وبرای خودش آزادانه وراحت می گرده وبه ریش ملت ایران می خندد را دستگیر کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۷ ۲۵ مهر ۱۳۹۸
درو دخداوند بر سبز پوشان وارتشیان ونیروی انتظامی ومرزبانان جانم فدای شما ای غیور مردان وطن که امنیت را بر وطن ما به ارمغان اورده اید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۱ ۲۵ مهر ۱۳۹۸
ازخدا میخواهیم که شما سربازان امام زمان رایاری کند تاروزی بتونیم شاهد دستگیری مسیح شیطانژادو حسینی وطن فروش که فرزندان سپاهی وبسیجی ایران راتهدید میکردباشیم وانروزشاهدندامت واشکریختن این دوشیطان وطن فروش باشیم.امین یاربالعالمین.
Iran (Islamic Republic of)
سید
۲۳:۵۴ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
درود بر شرف و غیرت سربازان گمنام امام زمان(عج)
Iran (Islamic Republic of)
ندرلو
۲۱:۵۵ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
سلام دور برسپاه پاسدار که همیشه و همه جا باعث سربلندی ماست
خدا حفظ شون کنه
Iran (Islamic Republic of)
مسعود
۲۱:۱۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
با سپاس از مدافعان هوشمند ایران امیدوارم قبل از اعلام دستگیری این عنصر کثیف او را تخلیه اطلاعاتی کرده باشید تا سایر عوامل داخلی ایشان را نیز همزمان دستگیر نمایید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
درود بر سربازان گمنام
Iran (Islamic Republic of)
جمشید
۱۸:۲۰ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
دست تک تک شما عزیزان پاسداران این مرز بوم بوسیدنی است وخداوند مهربان یار وهمراه شما عزیزان
Iran (Islamic Republic of)
بهنام
۱۳:۵۶ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
یعنی خداییش اشک شوق دارم میریزم.
Iran (Islamic Republic of)
m.h
۱۰:۲۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
سلام خدا بر شما دلاور مردان
انشاِِالله روزی برسه مفسدین اقتصادی همچون خاوری و ... به همین راحتی به چنگ قانون گرفتار شوند و حق این ملت مظلوم و رنج کشیده از حلقوم آنها باز پس گرفته بشه و اطلاعات ما آنقدر قوی بشه که هر سوء استفاده اقتصادی رو در نطفه خفه کنه و مجال فرار پیدا نکنن انشاالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۱۱ دی ۱۴۰۰
ان شاءالله اصله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۳ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
می خواستم بدونم این آقا چندبار اعدام خواهد شد برادرا ؟
Iran (Islamic Republic of)
افسانه
۰۹:۴۰ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
درود بر اطلاعات همیشه آگاه سپاه پاسداران این جاسوس روح الله زم باید اعدام شود
آخرین اخبار