شناسایی قاتل جان هزاران ماهی

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: عامل اصلی مرگ ماهی‌های رودخانه قره‌سو خفگی بوده است، این خفگی نیز بر اثر ورود پساب‌ یک کارخانه رب گوجه‌ فرنگی بوده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، یاوری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: علت اصلی مرگ ماهی‌های رودخانه قره سو خفگی بوده و این خفگی نیز بر اثر ورود پساب‌ یک کارخانه رب گوجه‌فرنگی است.

او ادامه داد: تذکر‌های لازم به کارخانه مذکور در خصوص عدم تخلیه پساب خام در رودخانه قره‌سو داده شده است.

یاوری گفت: مقداری پساب در کانال‌های خروجی وجود دارد که آن کارخانه  را مجاب کرده‌ایم که سریعا آن را جمع‌آوری کند.

توسلی‌زاده رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه هم مشکلات زیست‌ محیطی را نوعی نقض قانون عنوان کرد و گفتبرنامه مورد نظر ما پیشگیری است، ولی در هر حوزه‌ای که نقض قانون و مقررات باشد، حتما با جدیت برخورد می‌شود.


بیشتر بخوانید:

انتهای  پیام/ز

روژین تاک عامل مرگ ماهیان شناخته شد

برچسب ها: محیط زیست ، حیات وحش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.