فارس رتبه سوم کشوری در تولید پیاز

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: فارس با تولید سالیانه ۲۹۰ هزار تن پیاز مقام سوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

احمد دهقان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس  در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بیان کرد: سالانه ۶ هزار هکتار از سطح استان به زیر کشت پیاز می‌رود که عملکرد متوسط برداشت پیاز در هر هکتار ۵۰ تن است.

او تصریح کرد: پیاز در مناطق گرمسیری و جنوب فارس مانند لارستان در دو فصل تابستان و پاییز کشت و در ماه‌های دی تا اسفند و همچنین فروردین تا اواخر اردیبهشت ماه برداشت می‌شود.

دهقان ادامه داد: کشت بهاره پیاز در مناطق نیمه گرم از جمله کازرون، مرودشت و داراب از بهمن ماه آغاز و از اواسط بهار برداشت می‌شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه کشت پیاز در مناطق معتدل از اوایل بهار  برداشت آن از اواخر بهار تا اوایل تابستان است، افزود: کشت پیاز در مناطق سردسیری از جمله آباده، اقلید و خرم بید از اوایل بهار آغاز و در فصل پاییز برداشت می‌شود.

او ادامه داد: کاشت پیاز طرح استمرار در جنوب فارس از پایان شهریور آغاز شد و تا اواسط مهرماه ادامه دارد و در مناطق سردسیری که امکان کاشت تا برداشت برای اکثر نقاط کشور وجود ندارد، کشت شده و پس از برداشت در انبار نگهداری می‌شود.

انتهای پیام/ت

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار