قنادان گفت: تلاش می‌کنیم با اصلاح سهمیه بنزین برخی تاکسی‌ها از افزایش نرخ کرایه تاکسی جلوگیری کنیم.

تاکسی‌ها سهمیه بنزین می‌گیرند/ کرایه‌ها افزایش نمی‌یابدعلیرضا قنادان مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در توضیح علل افزایش نرخ کرایه برخی از خطوط تاکسیرانی از شب گذشته همزمان با اعلام شدن سهمیه بندی بنزین و افزایش بهای آن با تاکید بر این نکته که افزایش نرخ کرایه تاکسی قانون و روال خاص خود را دارد، گفت: افزایش نرخ کرایه تاکسی تا زمانی که روال قانونی خود را طی نکند قابل اعمال نیست و هیچ راننده‌ای نمی‌تواند به صورت خود جوش نرخ کرایه تاکسی را بالا ببرد.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی تهران افزود: من از رانندگان تاکسی می‌خواهم به دلیل آنکه سهمیه‌ای مشخص برای آن‌ها در نظر گرفته شده است تغییری در نرخ کرایه تاکسی ایجاد نکنند، زیرا این امر غیر قانونی است.

قنادان با تاکید بر این نکته که برخی سهمیه بندی تاکسی‌ها ممکن است کافی نباشد گفت: همکاران من در سازمان تاکسیرانی در حال بررسی این موضوع هستند که در برخی از قسمت‌ها که سهمیه کافی در نظر گرفته نشده اصلاحاتی انجام دهند تا از این طریق نرخ کرایه‌های تاکسی با افزایش قیمت بنزین و اعمال سهمیه بندی ثابت بماند.

او تاکید کرد: اگر قرار بر تغییر سهمیه بنزین برخی از تاکسی‌ها باشد ما خودمان از طریق سازمان تاکسیرانی پیگیر آن هستیم و آن را به سرانجام می‌رسانیم.
بیشتربخوانید: هشدار پلیس فتا به شهروندان/ اخبار ثبت نام در طرح معیشتی دولت را از منابع رسمی دریافت کنید
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی تهران با اشاره به آماده باش سازمان تاکسیرانی از روز شنبه گفت: پایانه‌های تاکسی شهر تهران از روز شنبه در حال آماده باش هستند و شهروندانی که تمایل به استفاده از ناوگان تاکسیرانی را دارند با بهترین سرویس و در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانند از خدمات تاکسیرانی استفاده کنند.

قنادان با تاکید مجدد بر این نکته که نباید نرخ‌های تاکسی تغییر کند گفت: تمام تلاش ما در سازمان تاکسیرانی این است که از طریق اصلاح سهمیه نرخ کرایه تاکسی را با افزایش قیمت سهمیه بندی بنزین در عددی ثابت نگه داریم و اگر شهروندان با افزایش خود سرانه نرخ کرایه تاکسی در برخی از خطوط پایانه‌ها مواجه شدند مراتب را جهت بررسی و اقدام به سامانه ۱۸۸۸ اعلام کنند.

انتهای پیام/

شهروندان افزایش قیمت تاکسی را به ۱۸۸۸ گزارش دهند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۸
این کار اصلا درست نیست هم باید مالیات و عوارض شهرداری و روغن و تعمیر ماشین های که شایسته تاکسی شدن ندارن نااقل یک ماشین خوب به عنوان تاکسی انتخاب کنند نه این ماشین های دولت اصلا به فکر تاکسی و حمل و نقل عمومی نیست این سهمیه هم کفاف نمیده نمیدونم کیا کارشناسی کردن اصلا داخل ایران. زندگی میکنن یا ما موجودات فضایی هستیم
France
مسافرکش
۱۵:۳۱ ۲۶ آبان ۱۳۹۸
با توجه به بیکاری بسیار بالا، مسافر کشی شغل اصلی و دوم تعداد بسیاری در شهرهای بزرگ است و راننده تاکسی رسمی هم نیستند. مشخصه این طرح کاملا بر اساس توهم بوده و هیچی را در نظر نگرفته اند. دولت نمی تواند از مردمی برای کسری بودجه خود استفاده کند که خود پول ندارند. مردم ایران از دیرباز برای امرار معاش وابسته به دولت بوده اند و اقتصاد ایران به دلیل عدم ارتباط با بازار جهانی و نبود توریست به دلیل مخدودیت های پوشش و ... کاملا دولتی است و نمی تواند طوری باشد که دولت روی مردم حساب کند. در واقع دولت با سیاست هاش می خواد از مردمی پول بگیره که خودش داره پولشونو مستقیم یا غیر مستقیم میده و این عملی نیست و بسیار بسیار مقطعی است.
Iran (Islamic Republic of)
حسن اسماعیلی
۱۳:۵۵ ۲۶ آبان ۱۳۹۸
این بحث کاملا غیر عقلی است چون اولا اگر تمام بنزین مورد نیاز تاکسی ها را سهمیه بدهند باز هم 50 درصد افزایش قیمت دارد دوما این مقدار کفاف تاکسی ها را نمیکند سوما همه تاکسی ها که دارای کارتتاکسی رانی نیوده و سهمیه نمیگیرند بعضا شخصی هستند و نمیشود آنها را حذف کرد که حذف آنها هم خود به خود بر هم زننده تعادل عرضه و تقاضا بوده و مجر به افزایش نرخ کرایه ها خواهد شد ، پس اگر مدیریتی هم باشد فقط برای چند روز است و بس. نگی که نگفتی
Iran (Islamic Republic of)
م.ه.د.ی
۰۷:۳۳ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
کدام عقل و منطق قبول میکنه که قیمت بنزینی که تنها کفاف چند روز تاکسی ها را میدهد50 درصد افزایش پیدا کنه ولی قیمت همه چیز ثابت بمونه، در واقع بعد از شوک سه برابر شدن همه چیز در سال قبل ما شاهد افزایش قیمت افسار گسیخته ی همه چیز خواهیم بود
زیرا در واقع قیمت رسمی بنزین از 1000 تومان به 3000 تومان افزایش یافته.
Iran (Islamic Republic of)
م.ه.د.ی
۰۷:۲۱ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
میگویند قیمت هیچ چیز اضافه نمیشود و کنترل میکنند، آیا اگر نتوانستید کنترل کنید جواب چند ده ملیون انسان چه خواهید داد.
ما این را میگوییم چون میدانیم این یک کار غیر ممکن است، پس خود را از همین الان باید برای جواب دادن آماده کنید.
Iran (Islamic Republic of)
...
۰۷:۱۴ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
دولت سیاستی را باید در پیش بگیرد که کمترین فشار بر مردم وارد شود، سه برابر شدن بنزین طبق کدام کار کارشناسی تصویب گشته.
با برخی از اقدامات فقط تعداد افراد متوسط جامعه که به قشر ضعیف اضافه مشوند بیشتر خواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
...
۰۷:۰۸ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
قرار نیست با این سیاست فشار حد اکثر برمردم ، مردم نه انتقادی کنند و نه اعتراض.
این سیاست و فشار بر مردم بعد از سه برابر شدن همه چیز در سال گذشته، به نظر من بزرگترین اشتباهه ممکنه میتونه باشه.
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۰۷:۰۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
گفتند برا تاکسیها سهمیه در نظر میگیریم.
بهتر نبود اول سهمیه بدند بعد بگن کرایه گران نکنید.
سهمیه مورد نظر کم هست.پس مقدار مورد نیاز خانواده رو کنار گذاشته و بعد تا زمانی که سهمیه داریم کرایه ثابت و بعد از اون گران میگیریم.
ما هم فعلا کرایه گران میکنیم تا سهمیه برسه...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۹ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
عجبا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۰ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
بنزین 300 درصد بالا رفته به تبع این، روغن و سایر لوازم خودرو هم بالا می ره ولی درعوض کرایه ها ثابت!!!!!!!! به همون خدای که می پرستید الکی نگید
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۱:۰۹ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
اره افزایش پیدا نمیکنه!با عقل هم جور در میاد!
Iran (Islamic Republic of)
محمد-ص
۲۳:۲۸ ۲۴ آبان ۱۳۹۸
سلام
انصافا دیواری از دیوار راننده تاکسی ها تو این مملکت پیدا میشه? در سایر خدمات و کالاهای دولتی و غیر دولتی اینهمه افزایش افسار گسیخته و گاها یومیه رو میبینیم کسی حق اعتراض و شکایت نداره، اما میرسه به کرایه تاکسی هم ملت وهم دولت بسیج میشن برای جلوگیری از افزایش قیمت.
خدا شاهده من راننده تاکسی نیستم که بگی برای خودش داد میزنه. ولی انصاف خوب چیزیه چون علاوه بر هزینه سوخت ، گرانی روغن وتعمیر و نگهداری تاکسی روز به روز گرانتر میشه اما کرایه تاکسی سالی یکبار!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۰ ۲۴ آبان ۱۳۹۸
آیا همه مسیرها تاکسی کارمی کند؟تاکسی هایی ور شهر پرسه می زنند که دربستی مسافر پیدا کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۵ ۲۴ آبان ۱۳۹۸
مگه میشه همه چی گرون بشه تاکسی همون نرخ سابق باشه
البته نرخ سابق هم تو عید ۲۰ درصد بردین روش
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۹:۲۵ ۲۴ آبان ۱۳۹۸
کرایه هم بالا میره. چند روز دیگه مصوبه جدید تاکسی رانی را روی شیشه تاکسی ها خواهید دید.
۱۲۳۴
آخرین اخبار