برداشت زرشک در خراسان جنوبی‎

زرشک را میوه طول عمر می‌نامند، چرا که از خواص درمانی معجزه‌آسایی برخوردار است و در درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثر است. میوه زرشک محصول درختچه‌ای تیغدار به طول ۱ تا ۵ متر است که چوب این درختچه‌ها به رنگ‌های قرمز، قهوه‌ای یا زرد مشاهده می‌شود. اواخز بهار فصل شکوفه دادن و از اواسط پاییز فصل به ثمر رسیدن و برداشت زرشک می‌باشد. کشور ایران با صادرات زرشک به بیش از ۳۰ کشور، تامین ۹۵ درصد سهم زرشک دنیا را در اختیار دارد. استان خراسان جنوبی با تولید سالیانه ۲۰ هزارتن، تامین کننده ۹۷ درصد تولید زرشک کشور می‌باشد. متاسفانه خام فروشی این محصول استراتژیک بزرگترین مشکل کشاورزان منطقه می‌باشد که به دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب فرآوری از آن رنج می‌برند.
۰۲ / ۰۹ / ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۳
/
پربازدید ترین عکس ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.