روش تهیه خورش کدو حلوایی و کاری را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روغن را در ظرف مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. آنگاه زنجبیل، زردچوبه، سیر و فلفل را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. سپس زیره و گشنیز را بیفزایید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

مواد لازم:
۲ تا ۳ سال
مواد لازم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط

زنجبیل رنده کرده ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

سیر له کرده ۱ حبه

فلفل سبز شیرین خرد کرده ۱ عدد متوسط

پودر زیره ۱ قاشق چایخوری

پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری

کدو حلوایی پوست گرفته و خرد کرده ۵۰۰ گرم

کلم خرد کرده یک‌دوم پیمانه

پوره گوجه‌فرنگی یک و سه‌چهارم پیمانه

شیر یک و سه‌چهارم پیمانه

خورش کدو حلوایی و کاری///صادقی

روش تهیه خورش کدو حلوایی و کاری
روغن را در ظرف مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

آنگاه زنجبیل، زردچوبه، سیر و فلفل را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید.

سپس زیره و گشنیز را بیفزایید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا کدو حلوایی، کلم، پوره گوجه‌فرنگی و شیر را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا به آرامی بجوشد و کدو حلوایی و کلم بپزد، ولی خیلی نرم نشود.

اکنون حرارت را خاموش کنید. خورش را به همراه چلو در ظرف مناسبی بکشید.

منبع : بیتوته

انتهای پیام/

 

برچسب ها: دانستنی ها ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار