۵۰ تا ۶۰ درصد زیرساخت‌های ناحیه کارگاهی نان‌برنجی کرمانشاه تکمیل شد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم‌اکنون حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد زیرساخت‌های ناحیه کارگاهی نان‌برنجی کرمانشاه تکمیل شده، گفت : در صورت تامین اعتبار مابقی زیرساخت‌ها نیز به‌زودی تکمیل خواهد شد.

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،بیژن کردستانی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه گفت : ناحیه کارگاهی نان برنجی یکی از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی است که باجدیت پیگیر اجرای آن هستیم.

او با بیان اینکه این ناحیه قرار است در شهرک صنعتی فرامان احداث شود، گفت : واحدهای کارگاهی صاحب نام نان برنجی قرار است در زمینه تولید و عرضه نان برنجی در این ناحیه فعالیت داشته باشند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه افزود: برای سال جاری پنج میلیارد ریال برای این ناحیه کارگاهی مصوب شده که اگر تخصیص یابد می‌توان زیرساخت‌های برق و گاز ناحیه را تکمیل کرد.

او افزود: پس از تکمیل زیرساخت‌ها می‌توان زمین‌های این‌ناحیه را در اختیار متقاضیان قرار داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه گفت: از این رو شهرک صنعتی فرامان برای این منظور تعیین شده که در مسیر تردد مسافران باشد.

 

 

انتهای پیام/د

برچسب ها: صنعت ، معدن ، کارگاه ، نان برنجی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار