چگونه ترشی خرما درست کنیم؟

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی خرما را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه ترشی خرما را در این مطلب مطالعه کنید.

مواد لازم جهت تهیه ترشی خرما به شرح زیر است:

خرما یک کیلوگرم (هسته‌های آن‌ها را جدا کنید)

سماق کوبیده شده نیم کیلوگرم

تمبر هندی جوشیده نیم کیلوگرم

آب لیموترش یک لیوان

دارچین ساییده شده یک قاشق سوپ‌خوری سرخالی

مغز گردوی خردشده ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)

دانه انار ۵۰ گرم (در صورت تمایل)

نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه ترشی خرما

برای ترشی خرما، دو سه لیوان آب را در کاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه کنید تا خیس بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق ۲ ساعت است. پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس کنید و بگذارید حدود ۲۴ ساعت بماندپس از این مدت، آن رانیز صاف کنید. حالا آب تمبر هندی و آب سماق را در کاسه فلزی گودی با هم مخلوط کنید، سپس آب لیموترش را به آن اضافه کنید. ترکیب این ۳ مایع را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش کرده و مخلوط را کناری بگذارید تا سرد شود. در این فاصله خرما‌های هسته گرفته را چرخ کرده یا در دستگاه خردکن له کنید؛ سپس آن را به مخلوط این آب‌ها (آب سماق، تمبر هندی و لیمو ترش) اضافه کنید.

برای اینکه ترشی خرما کاملا جا بیفتد، مخلوط نهایی را دوباره روی شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه بدهید ۲ دقیقه حرارت ببیند. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و ترشی جا بیفتد. در پایان گردو و دانه‌های انار را نیز اضافه کنید و پس از مخلوط کردن با خرما، ترشی را نوش جان کنید.

منبع: آکسان پلاس

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی ، ترشی خرما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.