در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

ویروس کرونا مراجعه به رستوران‌ها را کاهش داد

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس گفت: هم اکنون تعداد مشتریان در رستوران‌ها کم شده است که علت این امر را می‌توان شیوع ویروس کرونا دانست.

تعداد مشتریان در رستوران کم شده استسیدعلی اصغر میر ابراهیمی رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت وکشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت رستوران داران و شیوع کرونا اظهار کرد: هم اکنون تعداد مشتریان در رستوران‌ها کم شده است که علت این امر را می‌توان شیوع ویروس کرونا دانست.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس ادامه داد: به تمام کارگران و کارمندان خود توصیه کردیم که حتما از دستکش موقع کار استفاده کنند؛ و تمام کار‌های نظافتی را در رستوران انجام دهند.


بیشتر بخوانید: هشدار اتحادیه رستوران دار‌ها برای مقابله با ویروس کرونا / غذاخوری‌ها چطور در دام کرونا نیفتند؟ 


میرابراهیمی در پاسخ به این پرسش که این ویروس توانسته باعث تعطیلی رستوران داران شود یا خیر؟ گفت: ویورس کرونا باعث تعطیلی رستوران داران نشده است، اما تعداد مشتریان کاهش پیدا کرده است.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با تاکید بر اینکه هم اکنون ۸۵۰ تا ۹۰۰ واحد رسمی مجوزدار در تهران مشغول به فعالیت اند تصریح کرد: این در حالی است که ۲۰۰ واحد دیگر در دست اقدام است.

گفتنی است؛ ما اصلا مورد خاصی برای لغو نداریم. تشویش اذهان عمومی هم نمی‌کنیم. ما وظیفه داریم خدمات و مجالسی را که درخواست مردم هست، برگزار کنیم. من اصلا نمی‌دانم این ویروس کرونا چه‌چیزی هست. هیچ‌کسی نخواسته است که مراسمش لغو شود. ما هم که وزارت بهداشت نیستیم. چرا بیخودی اذهان مردم را تشویش می‌کنید؟!»

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار