عضو کمیته کشوری کرونا مطرح کرد:

ویروس کرونا؛ روش تمیز کردن مرغ و گوشت آلوده به کرونا

عضو کمیته کشوری کرونا درباره تمیز کردن آلودگی ویروس کرونا مرغ و گوشت روش‌هایی را پیشنهاد داد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود مردانی عضو کمیته کشوری کرونا با بیان روش‌هایی برای تمیزکردن مرغ وگوشت آلوده به ویروس کرونا، گفت: اگر مرغ یا گوشت را در خانه تمیز می‌کنید، از یک چوب مخصوص بریدن گوشت یا مرغ استفاده کنید و بعد استفاده، حتماً دستکش یکبار مصرف لاتکس استفاده کنید.

مردانی ادامه داد: بعد از اینکه تمیز کردن گوشت یا مرغ را انجام دادید، دستکش را درآورید و درون سطل زباله دردار بیاندازید و بعد دست‌هایتان را با آب و صابون بشویید.


بیشتر بخوانید: باید و نباید‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از ابتلا به کرونا


او با اشاره به اینکه نانوا و نانی که از نانوایی خریداری می‌کنید می‌تواند عامل انتقال ویروس باشند، گفت: عمدتاً وقتی نان حرارت کافی ببیند ویروس کاملاً از بین می‌رود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۹ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
مرغ راتمیز کردیم میخواهیم نگه داریم چکار باید کرد تونایلکس کافی ایت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۲ ۲۱ اسفند ۱۳۹۸
سلام آیاگوشت مرغ ویروس کرونا دارد:وچجوری بفهمیم ویروس داره یا خیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
سلام. کاغذ ویروس را منتقل میکنه؟ بخصوص در اداره جات که کاغذ دست به دست میشه
Iran (Islamic Republic of)
هوشمند
۲۳:۲۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸
آیا می توان ماسکهای فیلتر دار را که تا 8ساعت مدت زمان استفاده است،مثلا اگر روزی 2ساعت زدیم بعد از 2 ساعت استفاده ،برای روز بعد با ریکا شست و خشک کرد و استفاده کرد.
آخرین اخبار