سرکه هندوانه، سسی خوشمزه مناسب برای سالاد سبزیجات می‌باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با هندوانه‌ی قرمز رنگ می‌توانید طبق دستور زیر یک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.

سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.

زمان لازم: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای سرکه هندوانه:
برش‌هایی از هندوانه‌ی بی دانه ۱ پیاله
توت فرنگی‌های نصف شده ۱ پیاله
سرکه‌ی سفید ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه سرکه هندوانه:
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.

باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی‌توانید آن را نگه دارید.

قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.

اطلاعات غذایی این سس:
کالری ۱۱
کل چربی ۰ گرم
چربی اشباع ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
پروتئین ۰ گرم

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.