با غذای ویژه قزوین آشنا شوید

قیمه نثار قزوین از محبوب‌ترین و در عین حال معروف‌ترین غذا‌های سنتی استان قزوین محسوب می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، قیمه نثار قزوین از محبوب‌ترین و در عین حال معروف‌ترین غذا‌های سنتی استان قزوین محسوب می‌شود و به علت استقبال گردشگران داخلی و خارجی از طعم و عطر این غذای اصیل قزوینی، طبخ آن از حوزه جغرافیایی استان قزوین پا را فراتر نهاده و در حال حاضر در بسیاری از شهر‌های بزرگ کشور مانند تهران، کرج، مشهد، قم و شهر‌های شمال کشور یافت می‌شود.

سرو قیمه نثار در مهمانی‌های بزرگ خانوادگی، ایام عید، مراسم و تشریفات مهم صورت می‌گیرد.

مردم استان قزوین برای تهیه‌ قیمه نثار از برنج آب‌کش، گوشت گوسفندی، خلال پرتقال، پیاز داغ، زعفران، زرشک، خلال بادام، خلال پسته، رب گوجه‌فرنگی و برخی از ادویه‌های خوش‌عطر و خوش‌طعم که به ادویه‌ی مخصوص قیمه نثار معروف هستند، استفاده می‌کنند.

معمولا این غذا را همراه با سبزی خوردن و ماست سرو می‌کنند.

مهارت سنتی پخت قیمه نثار قزوین با شماره ۱۶۳۴ در فهرست میراث ملی ناملموس به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار