برداشت پیاز در ایرانشهر از مرز پنج هزار تن گذشت

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: بیش‌از پنج هزار تن پیاز از سطح ٣٠٠ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

مجید فیاضی در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: با آغاز برداشت پیاز زمینه اشتغال بیش‌از ۵٠٠ نفر در ایرانشهر فراهم شده است.

وی بیان کرد: کار برداشت پیاز از اواخر اسفند شروع شده بطوریکه روزانه تعداد زیادی از افراد جویای کار ایرانشهر مشغول برداشت این محصول هستند.

مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر با اشاره به عملکرد پیاز در واحد سطح عنوان کرد: عملکرد این محصول در هر هکتار بیش‌از ۵٠ تن است و بر اساس وضعیت کشت، پیش‌بینی می‌شود که امسال کشاورزان بتوانند ١۵ هزار تن محصول پیاز را از مزارع این شهرستان برداشت کنند.

وی با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی در ایرانشهر اظهارداشت: شرایط آب و هوایی منطقه موجب شده تا برای تولید پیاز کمتر از آفت کش‌ها استفاده شود به همین دلیل محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

فیاضی با بیان اینکه کشت پیاز از آبان آغاز شده و برداشت آن تا نیمه خرداد ادامه دارد، افزود: ارقام تگزاس و کریما در ایرانشهر کشت می‌شود که از بازاریابی خوبی برخوردار است.

وی گفت: پیاز تولیدی ایرانشهر علاوه‌بر عرضه در بازار‌های سیستان و بلوچستان به استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، تهران، اصفهان و فارس حمل می‌شود.

مدیرجهادکشاورزی ایرانشهر به اهمیت اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی برای صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد.

وی استفاده از سیستم آبیاری نوین، کشت نشایی، تغذیه مناسب و تاریخ کشت به موقع را از جمله اقدامات جهاد کشاورزی در راستای عملکرد بهتر برای کاشت این محصول عنوان کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار