طرز تهیه شیر ماهی به ۳ روش

ماهی شیر یکی از لذیذترین ماهی‌های موجود در بازار است. در طرز تهیه شیر ماهی از ادویه‌های مختلف برای طعم دار کردن ماهی استفاده می‌شود، در ادامه سه روش که شامل سرخ کردن، پخت در فر و تهیه سالاد ماهی است، شرح داده خواهد شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی شیر استخوان نداشته و مانند سایر ماهی‌ها نیز بوی نامطبوعی ندارد. این گوشت لطیف سریع آماده شده و با آن هر نوع غذایی حتی قلیه ماهی نیز می‌توانید تهیه کنید. طرز تهیه ماهی شیر را با تمام تکنیک‌هایش، در این مطلب بخوانید.

چنانچه مطالعه قسمتی خاص مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده به موضوع دلخواه خود برسید:

طرز تهیه شیر ماهی سرخ شده
طرز تهیه شیر ماهی در فر
طرز تهیه سالاد شیر ماهی

طرز تهیه ماهی شیر رستورانی سرخ شده
به منظور تهیه این نوع ماهی برای دو نفر، به یک ساعت و ربع زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز است.

مواد لازم برای تهیه ماهی شیر سرخ شده
فیله ماهی شیر ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم
آرد گندم ۶ قاشق غذاخوری
پودر سیر نصف قشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری سرخالی
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز پخت ماهی شیر:

آرد، پودر سیر، زردچوبه، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
اجازه دهید یخ فیله‌ها آب شود.
سپس ماهی‌ها را به طور کامل به آرد آغشته کنید تا گوشت ماهی مشخص نباشد. وقتی که یخ ماهی باز شد، رطوبت موجود در آن باعث می‌شود که مواد پودری به سطح ماهی بچسبند. اگر از فیله تازه استفاده می‌کنید، آن را بشویید در آبکش قرار دهید و وقتی آب اضافی آن رفت، اما هنوز رطوبت داشت آن را به مواد پودری آغشته کنید.
چگونه ماهی شیر را سرخ کنیم؟ مقداری روغن را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس ماهی‌ها را در ماهیتابه قرار دهید و روی حرارت ملایم اجاز دهید که ماهی کاملا بپزد. توجه کنید که نباید درب ماهیتابه را ببندید، زیرا باعث خمیر شدن آرد خواهد شد.

طرز تهیه شیر ماهی به ۳ روش

طرز تهیه ماهی شیر در فر
به منظور تهیه این نوع ماهی برای سه الی چهار نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، احتیاج دارید.

مواد لازم
فیله ماهی شیر یک کیلو و ۲۵۰ گرم
روغن زیتون نصف لیوان
آبلیمو نصف لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم

نکته: می‌توانید روغن زیتون را با ۱۰۰ گرم کره جایگزین کنید.

طرز تهیه شیر ماهی به ۳ روش

طرز تهیه شیر ماهی
مزه دار کردن ماهی شیر: آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کرده و فیله‌های ماهی شیر را کاملا به این سس آغشته کنید.
یک سینی فر را چرب کرده و فیله‌های را در آن بچینید و مقداری از سس را مجددا روی ماهی‌ها بزنید.
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ماهی را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.
ماهی را در دیس بکشید و مقداری پوره سیب زمینی را کنار آن قرار دهید و از کمی جعفری خرد شده نیز برای تزیین غذا استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد شیر ماهی
این سالاد طرز تهیه شیر ماهی به روشی ساده است که به منظور آماده کردن آن برای دو نفر، به یک ساعت زمان (این مدت شامل زمانی که برای مزه دار کردن ماهی نیاز است، نمی‌شود) و مواد اولیه زیر احتیاح دارید.

مواد لازم
فیله ماهی شیر ۵۰۰ گرم
ساقه کرفس ۲ عدد هرکدام به طول ۲۰ سانتیمتر
پیازچه ۵ الی ۶ عدد
گریپ فروت یک عدد
برگ کاهو ۸ الی ۱۰ عدد متوسط
آبلیمو ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
تربچه ۵ الی ۶ عدد
زیتون بدون هسته ۶ الی ۷ عدد
فلفل دلمه‌ای خرد شده دو قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه متوسط
شوید ۸ الی ۱۰ ساقه
روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

نکته: اگر به جای فیله از ماهی شیر استفاده می‌کنید، به یک کیلوگرم ماهی نیاز خواهید داشت. استخوان ماهی را باید جدا کنید، برای اینکار ابتدا ماهی را از قیمت کمر برش بزنید و در عق فرو روید تا به استخوان آن برسید، سپس قسمت بالا و پایین استخوان را برش زده و جدا کنید. سپس پوست ماهی را گرفته و قسمت‌های اضافی را دور بیندازید. در ادامه ماهی را بشویید.

طرز تهیه شیر ماهی به ۳ روش

شیوه آماده سازی سالاد:

ماهی را به صورت مکعب‌های دو سانتی متری برش بزنید. برای این منظور از چاقوی تیز استفاده کنید، همچنین گوشت ماهی باید کاملا سرد باشد، به این ترتیب هنگام برش زدن له نخواهد شد.
ساقه کرفس را از برگ آن جدا کنید.
آب نصف گریپ فروت، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، ساقه کرفس خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. تکه‌های ماهی را به این سس آغشته کرده و درب ظرف را بپوشانید و به مدت دو الی سه ساعت در یخچال استراحت دهید.
زمانی که ماهی‌ها مزه دار شد، آن‌ها را از سس خارج و ساقه‌های شوید و سیر را از آن جدا کنید.
حدود ۲۰ میلی لیتر از روغن زیتون را به فیله‌های ماهی اضافه کرده و چنگ بزنید.
مقداری روغن را در یک ماهیتابه گرم و ماهی را در آن سرخ کنید. توجه داشته باشید که تمام اطراف فیله‌ها طلایی شوند.
برگ‌های شوید را نیز خرد نمایید.
مابقی آبلیمو، روغن زیتون و گریپ فروت را با برگ شوید، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود.
زیتون‌ها و پیازچه‌ها را حلقه‌ای خرد کرده و در یک ظرف بریزید.
کرفس را از طول به دو نیم تقسیم و ریز خرد کنید و به سالاد بیفزایید.
فلفل دلمه‌ای و تربچه خرد شده را نیز به سایر مواد اضافه نمایید.
ماهی و سس سالاد را نیز به مابقی مواد اضافه کنید و سالاد کمی استراحت دهید تا اجزای آن مزه دار شوند.
۱۰ دقیقه قبل از سرو سالاد، برگ‌های کاهو را خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.


سخن آخر
این سه شیوه طرز تهیه شیر ماهی با ذائقه ما ایرانی‌ها هماهنگ است و از میل کردن آن لذت خواهید برد. همانطور که می‌دانید گوشت سفید برای سلامتی بسیار مفید است و با شیوه‌های یاد شده می‌توانید این گوشت را به گونه‌ای طبخ کنید که بوی نامطبوع ماهی را نداشته باشد. ماهی خواص بسیاری دارد و می‌تواند کمبود ویتامین D را جبران کند، از این رو سعی کنید این ماده غذایی ارزشمند را به سفره‌های خود بیاورید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۰۱:۳۳ ۱۲ مهر ۱۴۰۱
توضیحات عالی بودن
Iran (Islamic Republic of)
kimia❤️
۱۴:۳۴ ۱۴ بهمن ۱۴۰۰
ممنون از توضيحاتتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۵ ۲۵ دی ۱۴۰۰
ممنون عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
مینا
۱۳:۱۸ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
عالی بود
ممنونم