۶۰۰ واحد عرضه مرغ زنده در ایام کرونا در استان کرمانشاه پلمب شد

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به وجود حدود ۸۰۰ واحد عرضه مرغ زنده در شهر کرمانشاه گفت: در ایام کرونا ۶۰۰ واحد عرضه پلمب شده، اما باز هم رضایت‌بخش نیست.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ امید حاج‌محمدی با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی در مراکز عرضه فراورده‌های گوشتی گفت: خطوط کشتار روزانه دو بار ضدعفونی می‌شوند و خودرو‌های حمل و پیش‌سرد‌ها نیز به طور مرتب ضدعفونی می‌شوند.

او  با بیان اینکه در استان کرمانشاه سه کشتارگاه صنعتی دام، ۶ کشتارگاه صنعتی طیور و ۱۰ کشتارگاه سنتی دام وجود دارد عنوان کرد: پروتکل‌های بهداشتی در میادین دام نیز تعریف شده و کارشناسان در آنجا حضور دارند.

حاج‌محمدی با اشاره به اینکه ۶۰۰ واحد عرضه مرغ زنده در ایام کرونا در استان کرمانشاه پلمب شد گفت: همچنین با ۲۰۰ واحد عرضه دام که به صورت سیار فعالیت می‌کردند برخورد قضایی شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه در تمام شهرستان‌ها غیر از کرمانشاه با عرضه مرغ زنده به خوبی برخورد شده است افزود: در شهر کرمانشاه ۸۰۰ واحد عرضه مرغ زنده وجود دارد و با وجود اکیپ‌های مشترک، اما باید تمام مسئولان به وظایف قانونی خود در زمان مناسب عمل کنند که این معضل رفع شود.

او با بیان اینکه مراکز سیار عرضه دام نیز در شهر کرمانشاه بسیار مشاهده می‌شود گفت: هیچ نظارت شرعی و بهداشتی روی این واحد‌ها وجود ندارد و مردم باید از مراجعه به این مراکز خودداری کنند.
انتهای  پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار