مدیر آموزش و پرورش بهبهان گفت: کلیه مدیران مدارس دوره متوسطه دوم و دانش آموزان در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام نموده و پیامک آن را به مدیر آموزشگاه خود ارسال نمایند.

رسول عبدی پور مدیر آموزش و پرورش بهبهان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: کلیه مدیران مدارس دوره متوسطه دوم با توجه به بند ۱۴ بخشنامه مصوبات جلسه ستاد استانی امتحانات نهایی خرداد ماه ۹۹، الزامیست کلیه عوامل حوزه اجرا و دانش آموزان در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام نموده و پیامک آن را به مدیر آموزشگاه خود ارسال نمایند.

او بیان داشت: این امر برای افزایش ضریب ایمنی سلامت دانش آموزان و برگزاری امتحانات است و همچنین پرینت آن را به مسئول حوزه اجرای امتحان نهایی تحویل دهند.

عبدی افزود: بازدید و نظارت از حوزه‌های برگزاری امتحانات نهایی برای پایه دوازدهم از نظر فاصله گذاری اجتماعی، ضدعفونی کردن، سرویس‌های آبخوری، سیستم سرمایش‌ی و برگزاری مانور در این زمینه را در دستور کار داریم.

پیش از این صاحب نژاد حسینی معاون پشتیبانی آموزش و پرورش بهبهان گفت: امسال تعداد حوزه‌های امتحانی شهرستان بهبهان دانش آموزان دختر و پسر به صورت فیزیکی ۲۰ حوزه خواهد بود که با رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی، از نیمی از ظرفیت هر حوزه امتحان نهایی استان استفاده شده و به این ترتیب تعداد دانش آموزان در حوزه‌ها به نصف کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بینام11
۰۹:۴۲ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰
خیلی مسخرس که تعهد نامه مرگ خودتو با دستای خودت امضا کنی
Iran (Islamic Republic of)
مهدیه قربانی
۱۰:۲۵ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
می‌خواهم‌حصوری‌درس‌بخوانم
Iran (Islamic Republic of)
شادی
۰۹:۰۷ ۱۶ آبان ۱۳۹۹
به نظرمان در وضعیت کرونا نرخ مدرسه بهتر است
Iran (Islamic Republic of)
یلدا ناظورزاده
۱۹:۰۲ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
کد سلامت
Iran (Islamic Republic of)
کبری تختی پور
۱۸:۴۷ ۰۹ مهر ۱۳۹۹
من میخواهم حضوری درس بخوانم
Iran (Islamic Republic of)
شهربانو
۲۳:۵۳ ۰۸ مهر ۱۳۹۹
اتباع خارجی به علت 11 رقمی بودن کد ملی چطور باید کد ملی خود را وارد کنند؟؟؟

لطفا کمک کنین من بائو وارد سامانه بشم
Iran (Islamic Republic of)
حسین عباسپور
۱۰:۵۶ ۰۵ مهر ۱۳۹۹
میخواهم حضوری مدرسه بروم
Iran (Islamic Republic of)
زهرا رحیمی
۲۰:۰۰ ۰۲ مهر ۱۳۹۹
مدیرم گفت باید تو ثامانه سلامت ثبت نام بشیم.اما هر کاری کردم نتونستم.گام به گام هم پیش رفتم اما بازم هیچ.
Iran (Islamic Republic of)
پریاابراهیمی
۰۰:۰۳ ۰۱ مهر ۱۳۹۹
برا ما امروز گفتند تو سامانه سلامت دانش آموزی فرم سلامت را پر کنیم.ولی دوساعته میگردم ولی نتونستم فرم پاسخگویی سلامت را پیدا کنم.
با دستور گام به گام پیش رفتم ولی باز هم موفق به ثبت نام نشدم.
Iran (Islamic Republic of)
معصومه بدخشان
۲۰:۳۷ ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
می خواهم غیر حضوری یا حضوری درس بخونم
Iran (Islamic Republic of)
امیرمحمدبنی اسدی
۱۳:۲۰ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
میخواهم حضوری مدرسه بروم
Iran (Islamic Republic of)
امینه امیری
۱۹:۵۰ ۲۸ شهريور ۱۳۹۹
من می‌خواهم که امتحان سایت سلامت را انجام دهد م
France
مهتارضایی کلج
۰۹:۴۶ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
نظری ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
چطوری باید تو سامانه ی سلامت ثبت نام کنیم؟
Iran (Islamic Republic of)
زهرا حاجی نژاد
۲۱:۲۹ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
من موافقم مدارس تا بهبود وضعیت تعطیل باشند.