‍ پس از سالها تعطیلی؛

کارخانه تولید رب و کنسانتره میوه راه اندازی شد

معاون استاندارکرمانشاه گفت:احیای واحد‌های راکد یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های جدی ما در استان است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حاتمی معاون استاندار در بازدید از شرکت تولیدی شهد سیب که در زمینه تولید رب گوجه فرنگی و کنسانتره میوه فعالیت داشته در جریان روند راه‌اندازی مجدد این کارگاه تولیدی که سال‌ها تعطیل بوده قرار گرفت.

او در حاشیه این بازدید  گفت: احیای واحد‌های راکد یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های جدی ما در استان است و از این حیث جایگاه خوبی در کشور کسب کرده‌ایم و از استان‌های پیشرو در راه‌اندازی واحد‌های راکد و نیمه راکد هستیم.

معاون استاندار افزود: راه‌اندازی این کارخانه که ظرفیت اشتغالزایی برای ۸۰ نفر را دارد یکی ازبرنامه‌های استان بود که برای تحقق آن تلاش زیادی کردیم و برای بهره‌برداری آن هرگونه حمایتی که لازم باشد را انجام خواهیم داد.

حاتمب بیان کرد:همچنین انتظار ما از مدیریت جدید این است که ضمن استفاده از تمام ظرفیت تعریف شده این کارخانه، زمینه توسعه آن را نیز فراهم آورد.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار