بیکاری ۴۰ درصدی فعالان رستوران و سفره خانه ها در شیراز

رئیس اتحادیه رستوران داران و سفره داران شیراز گفت: نزدیک به ۴۰ درصد از فعالان واحد های تحت پوشش این اتحادیه صنفی با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی اجباری این واحد ها تعدیل شده اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، کوروش باصری صالحی رئیس اتحادیه رستوران داران و سفره داران شیراز بیان کرد: غریب به ۵ ماه از تعطیلی واحدهای صنفی در بخش‌های دفاتر تشریفات، تالارها، سالن‌ها، باغات مجالس، چای خانه‌ها، رستوران‌ها و بیرون برها گذشته که این واحدهای صنفی نیز به علت ارتباط مستقیمی که با بخش‌های مختلف مردمی داشته اند متحمل ضرر و زیان‌های مختلفی شدند.

او، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل‌های صادر شده از اسفند ماه این واحدها مجبور به تعطیلی بوده و اکنون نیز برخی از آنان اقدام به بازگشایی کرده اند و تنها با ۴۰ درصد از توان در حال فعالیت هستند که نشان از نبود توجه و مراجعه مردمی به این واحدهای صنفی است.

باصری صالحی ادامه داد: با توجه به نوع فعالیت واحدهای صنفی که تحت پوشش اتحادیه صنفی رستوران داران و سفره خانه‌های سنتی شهر شیراز هستند می‌توان گفت تنها ۴۰ درصد از مردم پس از بازگشایی واحدهای صنفی این اتحادیه با مراجعه به این واحدها نسبت به خرید خدمت اقدام کرده اند و این در حالی است که با هزینه‌های تحمیل شده به این واحدهای صنفی بالغ بر ۴۰ درصد از کارگرانی که در این اتحادیه‌ها فعالیت می‌کردند اکنون تعدیل شده اند.

رئیس اتحادیه رستوران داران و سفره داران شیراز در خصوص ارائه تسهیلات به این واحدها افزود: واحدهای صنفی تحت پوشش این اتحادیه راغب هستند تا از تسهیلاتی که ارائه شده بهره مند شوند اما تاکنون حتی یک مورد نیز امکان دریافت تسهیلات برای آنان فراهم نشده و از جمله مشکلات پیش روی این واحدهای صنفی می‌توان به طولانی بودن مدت زمان دریافت تسهیلات و بروکراسی اداری اشاره کرد که باعث شد  این وام‌ها به راحتی به افراد داده نشود.

منبع: مهر

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار