طرز تهیه خورش قلیه ترش لرستان

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش قلیه ترش لرستان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قلیه ترش یا قلیه لری از خورشت‌های خوشمزه استان لرستان است و یکی از انواع غذا‌هایی است که نامش با خطه جنوب ایران گره‌خورده است.

در ترکیب اصلی این خورشت از موادی مانند گوشت، سیب‌زمینی، شیره‌ی تمر هندی، پیاز، زعفران، نمک، فلفل و روغن استفاده می‌شود که در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را جایگزین گوشت کنید.

مواد لازم:

- گوشت گوسفندی نیم کیلو
- پیاز ۱ عدد
- آب انار ۱ فنجان
- رب انار ۲ قاشق سوپخوری
- سیب زمینی ۴ عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

- گوشت باید نرم و پیاز و سیب زمینی‌ها متوسط باشند و می‌توان از یک فنجان آب انار ترش یا ۲ قاشق سوپخوری رب انار استفاده نمود.

- ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و با مقداری آب و نمک می‌پزیم، گوشت‌ها را ریز برش می‌زنیم و با ۷ لیوان آب و کمی نمک می‌گذاریم بپزد، سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و رنده می‌کنیم و در گوشت پخته می‌ریزیم، آب انار، فلفل سیاه و زرد چوبه را اضافه کرده و پیاز را سرخ کرده و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا جا بیفتد.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۳ ۲۹ آبان ۱۳۹۹
اوو