کد خبر: ۷۴۴۹۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۵
۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۵
کد خبر : ۷۴۴۹۷۷۷

در این مطلب طرز تهیه پواچا پیتزا آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پواچا پیتزا را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

⁦⁩مواد لازم:

⁩نمک ۱ ق م⁦

⁩ شکر ۱ ق غ ⁦

۱ ق م سرخالی⁦

⁩ تخم مرغ ۱ عدد⁦

⁩ شیر ولرم ۱ پیمانه

⁩ آب ولرم ۱ پیمانه

⁩روغن مایع ۱ پیمانه

آرد ۶ الی ۷ پیمانه

میانی خمیر

⁩پنیر پیتزا ۱ پیمانه

⁩سفیده تخم مرغ⁦

گوجه فرنگی ⁦

⁩فلفل سبز شیرین.

موادلازم برای رویه:

⁩زرده تخم مرغ ۲ عدد، پیمانه: ۲۰۰ میلی لیتر


بیشتر بخوانید


طرزتهیه:

در ظرف مورد نظر شکر و آب و شیر و روغن و نمک و تخم مرغ رو ریخته مخلوط کنید تا شکرش آب شود و آرد و خمیر مایه رو هم بریزید آرد رو کم کم اضافه کنید.

خمیر رو ورز دهید با پاکت بپوشونید و در محیطی گرم بذارید تا حجمش دوبرابر شود حدود ۱ الی ۲ ساعت، در سینی فر ورق روغنی پهن کنید و خمیر رو به ۲۰ قسمت تقسیم کنید، با دست به اندازه‌ی نعلبکی باز کنید با فاصله در سینی بچینید و روش رو با پارچه تمیز بپوشونید و نیم ساعت استراحت دهید و با کف لیوان به وسط خمیر کمی فشار دهید حفره ایجاد کنید، پنیر پیتزا و سفیده تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید در وسط همه‌ی خمیر‌ها مقداری از این مخلوط در بذارید، و و روش فلفل و گوجه فرنگی بذارید به دل خواه سوسیس و یا زیتون هم می‌تونید بذارید و زرده تخم مرغ رو هم روی خمیر بمالید فر رو از قبل گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید تا ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بپزه، بعد از پخت بلافاصله روش رو با پارچه تمیز چند دقیقه بپوشونید تا خمیر نرم بمونه.

منبع:ashpazi_ba.ma

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ