کد خبر: ۷۴۵۰۷۵۸
گروه : مازندران » ساری
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
کد خبر : ۷۴۵۰۷۵۸

برنج کشت دوم به علت برخورد با شرایط آب و هوای خنک کیفیت بهتری دارد.

کربلایی عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، درباره کیفیت برنج در کشت اول و دوم ،گفت:برداشتی که در کشت دوم برنج انجام می‌شود، چون در زمان گلدهی و رسیدن و پر شدن دانه با شرایط آب و هوای خنک برخورد می‌کند پخت آن بسیار عالی و عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد.

او درباره مقایسه کیفیت رتون و کشت دوم نیز افزود:رتون و کشت دوم تقریبا کیفیت مشابهی دارد، اما چون رتون کمی زودتر می‌رسد اگه به هوا خنک برخورد کند همانند کشت دوم خواهد بود، ولی پخت کشت دوم کمی بهتر است.

بیشتر بخوانید:

کربلایی گفت: در کشت دوم و رتون کشاورزان با استفاده بهینه از نهاده‌ها مانند کود و سم می‌توانند تولید سالمی داشته باشند.

او افزود: استفاده بیش از حد از نهاده‌ها نیز باعث ضرر و زیان به کشاورزان می‌شود و هم محیط زیست را آلوده می‌کند.

کربلایی گفت: کشاورزانی که با استفاده از تجربه، دقت و توصیه کارشناسان اقدام به کشت دوم برنج می‌کنند موفق‌تر هستند.

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج مازندران با بیان اینکه دو عامل آب و گرما در کشت دوم برنج و رتون مهم است، افزود:اگر در جایی آب و گرما وجود داشته باشد کشاورزان می‌تواند به کشت اول یا کشت دوم برنج و رتون اقدام کنند.

انتهای پیام/س
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ