کد خبر: ۷۴۵۲۴۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۱
۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۱
کد خبر : ۷۴۵۲۴۲۷

مدیر جهاد کشاورزی گواور گفت: پیش بینی می شودسالانه به طور متوسط، ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم زعفران از مزارع برداشت شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،عبدالرضا شاماری مسئول جهاد کشاورزی بخش گواور،گفت: کشت پیاز زعفران در سطح بیش از ۳ هکتار در اراضی بخش گواور شروع شده و پیش بینی می شود سالانه به طور متوسط، ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم زعفران از این مزارع برداشت شود.

او گفت: کشت زعفران بهترین گزینه برای جایگزینی کشت محصولات با نیاز آبی بالا است  و نیاز آبی کم و ارزش اقتصادی بالا از خصوصیات کشت زعفران است.

شاماری بیان کرد: باتوجه به مشکل کم آبی و پایین رفتن سطح آب‌های زیر زمینی زعفران محصول بسیار مناسبی است و کشاورزان منطقه می‌توانند با تغییر الگوی کشت، این محصول با ارزش و گران قیمت را کشت کنند.

انتهای  پیام/ز

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ