آغاز صید ماهی گرمابی در شوشتر

رئیس اداره شیلات شوشتر از آغاز صید ماهی گرمابی مانند کپور، آمور، قزل و بیگ هد در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، جهانبخش مهدی پور رئیس اداره شیلات شوشتر گفت: صید ماهی گرمابی مانند کپور، آمور، قزل و بیگ هد در این شهرستان آغاز شده و پیش بینی می‌شود بیش از ۱۵ هزار تن ماهی در شوشتر تولید شود.

او با بیان اینکه شوشتر رتبه دوم تولید ماهی گرمابی در خوزستان را به خود اختصاص داده است افزود: در شوشتر بیش از ۳ هزار هکتار حوضچه پرورش ماهی وجود دارد که حدود ۲ هزار نفر در این مزارع مشغول کار هستند.

 مهدی پور بیان داشت: ماهی‌های گرمابی شوشتر علاوه بر تامین نیاز داخلی بازار کشور به خارج از کشور هم صادر می‌شوند  و مزرعه داران شوشتر علاوه بر رتبه دوم تولید در زمینه روش‌های نوین آبزی پروری نیز پیشگام هستند و مزارع زیادی در این شهرستان مجهز به سیستم هوا ده و برق کشی هستند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.