رقابت آخرین گروه داوطلبان کنکور سراسری ظهر امروز به پایان رسید و پرونده پر حاشیه‌ترین کنکور قرن بسته شد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ بعد از حاشیه‌های فراوان برای برگزاری یا عدم برگزاری آن، صبح روز چهارشنبه، ۲۹ مرداد با رقابت داوطلبان هنر کلید خورد.  

رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به خطر نیفتادن سلامت داوطلبان یکی از نگرانی‌های والدین، داوطلبان و مسئولان بود.

فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: قرار دادن پک بهداشتی در اختیار تمام داوطلبان، رعایت فاصله یک متر و ۸۰ سانتی متر بین هر صندلی از ۴ طرف، حذف اثر انگشت، حذف بازرسی بدنی دستی و انجام آن به وسیله راکت، برگزار شدن کنکور در نوبت صبح به منظور در اختیار داشتن زمان مناسب برای ضدعفونی کردن حوزه‌ها از جمله اقداماتی بود که برای رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شد.  

او بیان کرد: سازمان سنجش به منظور نظر سنجی، بعد از آزمون یک پیامک را شامل سه سوال برای داوطلبان هر گروه آزمایشی درباره رعایت فاصله استاندارد میان صندلی‌ها و رعایت الزامات بهداشتی توسط داوطلبان و عوامل اجرایی در حوزه‌ها ارسال کرد.

زرین آمیزی یادآوری کرد: کنکور هنر روز چهارشنبه، ۲۹ مرداد با ۱۱۳ هزار و ۷۳۲ داوطلب شامل ۸۰ هزار و ۸۵۶ داوطلب زن و ۳۲ هزار و ۸۷۶ داوطلب مرد برگزار شد. در این کنکور میزان رضایت داوطلبان از رعایت اصول بهداشتی در حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری ۸۹/۷۹ درصد، رعایت فاصله استاندارد صندلی‌ها ۸۴/۲۰ درصد و رعایت الزامات بهداشتی از سوی عوامل اجرایی ۹۱/۷۸ درصد اعلام شده است.

سخنگوی سازمان سنجش اضافه کرد: کنکور گروه های علوم ریاضی و فنی روز پنج شنبه، ۳۰ مرداد برگزار شد. از تعداد ۱۵۵ هزار و ۲۵۰ داوطلب، تعداد ۱۳۵ هزار و ۸۶۱ نفر کارت ورود به جلسه را دریافت کرده بودند. همچنین در کنکور گروه علوم انسانی که در این بازه زمانی برگزار شد، تعداد ۳۵۵ هزار و ۵۸۰ داوطلب در این آزمون ثبت نام کرده که ۳۱۰ هزار و ۹۵۹ نفر کارت ورود به جلسه دریافت کرده بودند.

پر حاشیه ترین کنکور قرن به ایستگاه پایانی رسید

به گفته این مقام مسئول، میزان رضایتمندی داوطلبان این دو گروه از سوال نخست ۹۲/۳ درصد، از فاصله صندلی‌ها ۹۰ درصد بوده است و رعایت فاصله اجتماعی عوامل اجرایی هم رضایت ۹۴/۴ درصدی داوطلبان را به دنبال داشت.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش ادامه داد: کنکور گروه تجربی جمعه، ۳۱ مرداد با شرکت ۵۹۴ هزار و ۲۵۹ داوطلب شامل ۳۷۷ هزار و ۲۴ نفر زن و ۲۱۷ هزار و ۲۳۵ نفر مرد برگزار شد. از جمع کل داوطلبان این گروه ۵۱۵ هزار داوطلب یا به عبارتی ۸۷ درصد داوطلبان این گروه کارت ورود به جلسه را دریافت کردند.  ۷۹ هزار و ۲۵۹ داوطلب گروه تجربی اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه خود نکرده اند.

زرین آمیزی گفت: در نظرسنجی انجام گرفته از داوطلبان رشته تجربی در سوال اول میزان رضایت مندی داوطلبان ۹۶/۸۹ درصد، در سوال دوم ۹۵/۸۳ درصد و در سوال سوم ۹۷/۷۸ درصد بوده است.

او تصریح کرد: امروز (شنبه، اول شهریور) آخرین نوبت کنکور سراسری دانشگاه‌ها با رقابت داوطلبان در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی با ۱۷۴ هزار و ۴۱۲ داوطلب شامل ۱۱۲ هزار و ۱۷۹ شرکت کننده زن و ۲۱۷ هزار و ۲۳۵  داوطلب مرد در سراسر کشور به پایان رسید.

زرین آمیزی اضافه کرد: دفترچه سوال هر گروه آزمایشی بعد از اتمام فرآیند برگزاری آزمون در سایت سازمان سنجش منتشر شده است، همچنین کلید سوال‌ها روز دوشنبه، ۳ شهریور منتشر می‌شود.  

گفتنی است، نتایج اولیه کنکور هفته اول مهر و نتایج نهایی آن در هفته اول آبان اعلام خواهد شد. ثبت نام دانشگاه‌ها با توجه به شیوع کرونا امسال به صورت مجازی انجام خواهد شد و دانشجویان جدید الورود دو تا سه هفته در دانشگاه‌ها به صورت حضوری آموزش می‌بینند تا با محیط دانشگاه آشنا شوند. سال تحصیلی جدید برای دانشجویان سال‌های قبل از نیمه شهریور و به صورت مجازی آغاز می‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۱ ۰۳ شهريور ۱۳۹۹
یه راه بهتر پیدا کنید برای گزینش دانش آموزان
کنکور چیه ! تمامش استرس و اضطراب عمر بچه ها تباه میشه ، آخرش هم سهمیه ها میرن ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۱ ۱۷ شهريور ۱۳۹۹
موافقم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
دخترمن سرجلسه امتحان تجربی،بعدازدیدن سوالات زیست وریاضی دچارفشارعصبی شده و ازحال رفته بود.فقط از خدا میخوام که یک روزی فرزندان این طراحان سوال دچار چنین شرایطی بشن.
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۷:۰۶ ۰۳ بهمن ۱۴۰۰
بچه اگه درس خون باشه اصلا امتحان نه ترس داره نه استرس
بچه درس نمیخونه به طراح سوال چه
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۹:۵۲ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
پس کنکورفنی حرفه ای هاچی میشه؟؟؟ماادم نیستیم. واقعابی درک وفهم هستین.اگه پرونده بسته سده ماباشرط معدل وارددانشگاه هابشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۸ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
بچه من تا ۱۴ تیر آمادگی کامل داشت ، دانش آموز نخبه بود بعد از اعلان تعویق ریخت بهم امیدوار شد به از تعویق دوم خودش رو آماده کنه از نظر روحی ولی بلافاصله اعلام شد به تعویق نمی افته ، داغون شد و نتونست امتحان بده ، شرایط روحی بسیار بد و افکار خطرناکی داره ، خدا خیر نده به شما مسئولین که با روح و روان بچه ها و خانواده ها بازی کردید ، شرایط ۱۴تیر با۳۱مرداد چه فرقی کرد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۳ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
میگم تا کی به دروغ میگید هیئت علمی ها سهمیه دارند یه انتقالی داشتن به شهری که والدینشون تدریس میکنند که در ترم های بعد واسه بقیه هم مقدور بود که اونم به لطف شما حذف شد بعد ما بدبختا قبول میشیم هم میگن سهمیه عزیزان دل هر سال نفرات اول کنکور اکثرا فرزندان هییت علمین چون تو خونه همه سرشون تو کتابه نه ماهواره
Iran (Islamic Republic of)
Neda
۱۴:۳۶ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
شماهاهمونایی نیستین ک میگفتین توروخدابرگزاربشه ماخیلیییی درس خوندیم
Germany
ناشناس
۰۹:۱۵ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
پس تکلیف کنکور هنر که تقلب شده بود چی میشه ؟ اونایی که گوشی برده بودن چطور میشن؟
Iran (Islamic Republic of)
مادر
۰۸:۵۵ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
مال فرزندان جانبازه چرا حالا باید یه فرزند جانباز بی سواد با سهمیه جانبازی پدرش بهترین رتبه را بگیره و یه بچه زرنگ حقش ضایع بشه تو را خدا ول کنید یه روزی یه جنگ شد تا کی باید تاوان بدیم تا که هرچی هست مال بچه ها و جانبازان باشه تا کی ی ی ی ی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۸ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
داداش اگه امثال این غیور مردان نبودن شما هنوز نطفه مونده بودی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۵ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
آقای بچه زرنگ، اگر اینها در آن زمان از جان مایه نمی گذاشتن شما الآن باید سماق میک میزدی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۷ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
این که پدرش جانبازه که افخار و هنر بچه نیست.. بچه هه ی بدبخت چه گناهی داره که باباش جانباز نبوده و دارن حقشو می خورن؟ مگه بچه های جانباز ها همشون گل و بلبل عین پدر هاشون می شن؟؟
Iran (Islamic Republic of)
فرهاد
۰۸:۴۳ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
نه سلامی دارم ن خسته نباشیدی برای شماها.شماهایی که واقعا خودتون رو شرمنده تمام کنکوریها و خانواده هاشون کردید،از خدا میخوام حق تک تک ماهارو از شما بگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۴ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
ما که پک بهداشتی چیزی دریافت نکردیم و ما رو تفتیش کردن و غیره
Singapore
ناشناس
۰۵:۵۰ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
دانش اموز ریاضی با معدل ۱۹.۵ نمیتونه به سوالات پاسخ بده انوقت ۱۹ گروه با سهمیه وارد دانشگاه میشن بدون پاسخ به سوالات. خصوصا فرزندان هیت های علمی.
Singapore
ناشناس
۰۵:۴۶ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
امسال با وجود کرونا و تعطیلی مدارس که معلمان و دانش اموزان نتوانستن انطور که باید و شایسته به دروس برسن ، اقایان سوالهای سخت طرح کردن که ان ۱۹ گروهی که سهمیه دارن همگی با هم به دانشگاها راه پیدا کنند. انهای که از خودشون مایع گذاشتن و زحمت کشیدن به هیچ جایی نمیرسن.
Singapore
ناشناس
۰۵:۴۵ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
امسال با وجود کرونا و تعطیلی مدارس که معلمان و دانش اموزان نتوانستن انطور که باید و شایسته به دروس برسن
Singapore
ناشناس
۰۵:۴۵ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
عجب
Iran (Islamic Republic of)
رز
۰۲:۳۶ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
واقعا این کنکور صدساله آدمو پیر می‌کنه ای کاش حذفش کنن واقعا خدا طراح سوالاتو نگذره اروپا هم انقدر سخت نمیگره برای ورود به دانشگاه اونقدر جوانانو نوجوانان ما ناامید شدن سر این کنکور خوندن قبول نشدن درسو گذاشتن کنار یا خودکشی کردند یا افسردگی گرفتن اونایی که طراح سوالند به زودی در دادگاه الهی جواب خواهند داد
آخرین اخبار