در این مطلب قصد داریم روش تهیه مربای سیب را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربای سیب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سیب زرد پوست کنده و خورد شده= ۱ کیلو
شکر= یک کیلو
آب= ۲ لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
سیب‌ها رو پوست بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید من با هسته گیر هسته وسط سیب رو گرفتم و حلقه‌ای خرد کردم
سیب‌های خرد شده رو داخل یک ظرف بریزید و روشون آب بریزید تا تغییر رنگ ندن
آب و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا دونه‌های شکر کاملا حل بشه حرارت رو کم کنید و اجازه بدید قوام بیاد
سیب‌ها رو داخل آبکش بریزید و بعد به شیره قوام اومده اضافه کنید و اجازه بدید یک الی یک و نیم ساعت با حرارت کم بجوشد
اگه میخواید رنگ مرباتون قرمز باشه در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید با در بسته بجوشه در غیر این صورت رنگ مربا زرد میشه
در آخر پخت میتونید گلاب یا زعفران اضافه کنید من فقط کمی زعفران اضافه کردم اگه طعم خود سیب رو میپسندید میتونید هیچی اضافه نکنید.
اجازه بدید مربا در دمای آشپزخونه کاملا خنک بشه بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدید.

منبع: ایستگاه مزه

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Germany
Fatemeh
۱۲:۵۱ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
خیلی ممنونم از شما انرژی مثبت بدهند تا بتوانیم یاد بگیرم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
Amira
۱۷:۳۲ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
طعمش عطرش به پای مربای( به) نمیرسه ولی خیلی خیلی خوشمزه تر از مربای هویج و غیره است پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید
Iran (Islamic Republic of)
جمیله پورمحمد
۱۲:۵۴ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
عالییی