گذاشتن غذای گرم بر سر سفره نیازمندان محمودآبادی

۵ هزار پرس غذای گرم به مناسبت دهه وقف در محمودآباد توزیع شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،بهزاد صادقی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان محمودآباد از تهیه و طبخ ۵ هزار پرس غذای گرم و توزیع بین نیازمندان شهر و روستا‌های محمودآباد خبر داد و گفت: این کار با همکاری اداره اوقاف و کانون خادمیاران امامزاده قاسم (ع) محمودآباد در دهه آخر صفر و دهه وقف صورت گرفته است.

او افزود: در ایام محرم و صفر بسته‌های کمک مومنانه موقوفات به ارزش هر بسته ۳۰۰ هزار تومان در محل امامزاده قاسم (ع) آماده و بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در شهرستان محمودآباد توزیع شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان محمودآباد به توزیع ۱۰۰ سبد غذایی دیگر اشاره کرد و گفت: این بسته‌ها که با همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی آماده و بین هیات‌های مذهبی شهرستان توزیع شد.

صادقی ادامه داد: توزیع کمک‌های مومنانه در قالب طرح شمیم حسینی صورت گرفت، در دهه وقف بحث برگزاری مسابقات و محفل انس با قرآن در امامزاده قاسم (ع)، عزاداری به ‌مناسب شهادت امام رضا (ع) با حضور خادمیاران آستان قدس رضوی در محمودآباد را داشتیم.

او از چهار وقف جدید در این شهرستان خبر داد و افزود: این موقوفات در حوزه‌های فرهنگی و قرآنی بوده و ارزش آن‌ها حدود یک و نیم میلیارد تومان است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان محمودآباد گفت: پس از شیوع ویروس منحوس کرونا بحث پخت غذای گرم و توزیع آن بین نیازمندان را به‌ صورت هفتگی در آستانه امامزاده قاسم (ع) بطور متوسط هفته‌ای ۲۰۰ پرس را داریم که بین نیازمندان بیشتر در شهرستان توزیع می‌شود.

انتهای پیام/ س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار