برای نخستین بار در جهان؛

تولید نانو غذا در مازندران

محققان مازندرانی برای نخستین بار در جهان با تولید نانو غذا نسخه بیماران نارسایی معده را پیچیدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،راضیه رضوی، رضا اسماعیل زاده کناری، جمشید فرمانی محققان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و دکتر محسن جهانشاهی از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق شدند در قالب رساله دکتری با تولید نانو غذا، یکی از مهمترین مشکلات افرادی که به دلیل سرطان، قسمتی یا همه معده آن‌ها برداشته می‌شده را برطرف کنند.

دکتر اسماعیل زاده کناری از اعضای این تیم پژوهشی گفت: نانو غذای تولید شده در محیط اسیدی معده باز نمی‌شود بلکه پس از عبور از معده، در محیط قلیایی روده باز و همه غذا هضم و جذب می‌شود.

بیشتر بخوانید 

او با بیان اینکه این نانو غذا به دلیل دارا بودن مواد تکمیلی و ویتامین‌های لازم انرژی مورد نیاز یک فرد بیمار را نیز تامین می‌کند، افزود: این محصول در حال حاظر به شکل آزمایشگاهی ساخته شده است، اما در صورت تجاری سازی، کمک بسیار زیادی به مبتلایان سرطان معده خواهد کرد.

اسماعیل زاده گفت: این نانو غذا برای افراد مبتلا به گاستروکتومی که بخشی از معده یا همه قسمت‌های معده برداشته شده است، مبتلایان به سرطان معده یا افرادی که دارای چاقی مفرط هستند مفید است.

مازندران بالاترین آمار بیماران گوارشی و چاقی کشور را دارد.

انتهای پیام /س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار