برداشت ۲۳۰۰ تن کرفس از مزارع آذربایجان غربی

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از برداشت ۲۳۰۰ تن کرفس از مزارع استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، علی عیدی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال حدود ۴۶ هکتار زمین زراعی در سطح استان به زیر کشت کرفس رفته بود که دو هزارو ۳۰۰ تن محصول از سطح مزارع برداشت و روانه بازار مصرف شد.

 عیدی افزود: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در سطح شهرستان‌های شاهیندژ، بوکان، میاندواب، مهاباد و خوی است.

او  تصریح کرد: میانگین تولید کرفس ۵۰ تن در هر هکتار است و ارقام کالیفرنی و فریموس از ارقام مورد کشت در سطح استان است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: این محصول به صورت بهاره در اردیبهشت ماه کشت شده و برداشت این محصول دراواخر مهرماه در سطح استان انجام می‌گیرد.

عیدی خاطر نشان کرد: امسال تعداد ۱۵ نفر بهره بردار به صورت مستقیم در سطح استان مشغول کشت و کار محصول کرفس بوده و از این طریق کسب درآمد می‌کنند.

لازم به ذکر است که خواص کرفس بسیار است چنانچه کرفس را سلطان سبزی‌ها می‌نامند. در میان هزاران خواص کرفس می‌توان درمان انواع بیماری‌های داخلی و پوستی را به دست آورد. خوردن کرفس درد‌های معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی‌های اعصاب، آرتروز، روماتیسم را تسکین می‌دهد.

انتهای پیام/ن م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.