طرز تهیه خوراک بندری ساده، اما دلچسب و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه خوراک بندری ساده را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خوراک بندری یا همان سوسیس بندری یکی از فست فود‌های ایرانی است که در دسته غذا‌های خیابانی قرار می‌گیرد. از آن جایی که این غذا تند و تیز است پس می‌توان حدس زد که خاستگاه آن استان‌های جنوبی کشورمان باشد. همه ما به صورت کم یا زیاد با این خوراک فوری و خوشمزه آشنایی داریم و به سبک دلخواه و با توجه به ذائقه‌مان آن را در خانه‌هایمان آماده می‌کنیم، اما در نهایت عاشق سوسیس بندری هستیم که در ساندویچی‌ها به صورت گرم سرو می‌شود.

ما هم امروز طرز تهیه خوراک بندری به سبک همان ساندویچی‌های شلوغ و قدیمی را برایتان آماده کرده‌ایم تا تنها با چند ماده اولیه ساده و ارزان این خوراک خوشمزه را در خانه‌تان آماده کنید. کافی است با یک خرید کوتاه همه مواد را تهیه کنید و با دنبال کردن مراحل ساده زیر یک شام خوشمزه را به سفره‌هایتان بیاورید. در ادامه با طرز تهیه خوراک بندری حرفه‌ای همراهمان باشید.


بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای تهیه خوراک بندری حرفه‌ای و خوشمزه در خانه

پیاز بزرگ دو عدد
سوسیس انجوی گوشت شش عدد
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
نان باگت تازه به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک بندری حرفه‌ای و خوشمزه در خانه

سوسیس اگر با مواد با کیفیت و مرغوب تهیه شود منبع خوبی برای تامین پروتئین بدن محسوب می‌شود. خوراک سوسیس بندری هم یکی از غذا‌های جنوبی خوشمزه است که در فست‌فودی‌های همه جای کشور می‌توانید پیدایش کنید. این غذای خوشمزه و آسان در کنار ترشی انبه کال جنوبی یا ترشی بندری طعمی بی‌نظیر دارد که نباید آن را از دست بدهید. برای شروع ابتدا دو عدد پیاز بزرگ را به صورت خلالی برش بزنید.

سپس سوسیس‌ها را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز‌های خلالی شده را داخل روغن بریزید و به آرامی آن‌ها را سرخ کنید تا کمی طلایی و اصطلاحا سبک شوند. در همین حین، یک ماهیتابه دیگر بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و سوسیس‌های خرد شده را داخل آن بریزید.

سوسیس‌ها را کمی سرخ کنید. سپس آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و برای گرفتن روغن اضافی، آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دارید. مقداری زردچوبه به پیاز‌های در حال سرخ شدن اضافه کنید. سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی پیاز‌ها گرفته شود.

سوسیس‌های سرخ شده را به پیاز‌های سرخ شده اضافه کنید و مخلوط کنید. کمی از مزه مخلوط را بچشید و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. برای سرو این خوراک می‌توانید نان‌های باگت تازه را برش بزنید و خوراک بندری را داخل نان بریزید و همراه با خیارشور، ترشی و کمی پیاز و جعفری در کنار یک لیوان دوغ خنک یا نیوشابه لاکیدو تگری نوش جان کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه خوراک بندری

در صورت تمایل می‌توانید دو عدد سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و سرخ کنید و همراه با سوسیس‌های سرخ شده به مواد اضافه کنید تا خوراک متفاوتی داشته باشید.

همچنین می‌توانید از فلفل دلمه‌ای‌های رنگی در تهیه این خوراک استفاده کنید که عطر و طعم این غذا را متفاوت می‌کند.

برای تهیه پیاز و جعفری کافیست یک عدد پیاز قرمز را خلالی خرد کنید و همراه با جعفری خرد شده ترکیب کنید. سپس مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید.

خوراک بندری را همچنین می‌توانید با کوکتل‌های پنیری سولیکو تهیه کنید و از طعم آن شگفت‌زده شوید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.