هیئت وزیران با پیشنهاد وزارت تعاون مبنی بر افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۰ موافقت کرد.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، هیئت وزیران با پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر افزایش مستمری بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۰ و مرحله دوم متناسب سازی حقوق مستمری بگیران موافقت کرد.

در این جلسه که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری برگزار گردید، مصوب شد از ابتدای فروردین ماه سال جاری، کلیه مستمری‌های بازنشستگی، از کارافتادگی و مجموع مستمری بازماندگان مشمولین قانون تأمین اجتماعی که تا پایان سال ۱۳۹۹ برقرار شده است، براساس مصوبه شورای عالی کار برای دریافت کنندگان حداقل مستمری، از کارافتادگی جزیی و سایر افرادی که مستمری آنان به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه برقرار شده به میزان ۳۹ درصد مستمری آنان در پایان اسفند ماه ۱۳۹۹ افزایش یابد.

برای سایر سطوح بالاتر از حداقل مستمری نیز به میزان ۲۶ درصد مستمری آنان در پایان اسفند ماه ۱۳۹۹ به علاوه مبلغ ثابت ۲ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۵۵۰ ریال افزایش می‌یابد.

همچنین به منظور ترمیم بخشی از متناسب سازی مرحله دوم حقوق مستمری بگیران و در اجرای دادنامه هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، مبلغ عائله مندی و حق اولاد کلیه مستمری بگیران واجد شرایط، همانند بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی وفق بند (۴) ماده (۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری تأمین و پرداخت می‌گردد.

 اصلاح آیین‌نامه تضمین معاملات دولتی

هیئت وزیران به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به منظور تحکیم تعهدات مناقصه‌گران و پیمانکاران طرف قرارداد با دستگاه‌های اجرایی، آیین‌نامه تضمین معاملات دولتی را اصلاح کرد.

به موجب این اصلاحیه، اوراق مالی اسلامی دولت به اوراق بهادار اسلامی اطلاق می‌شود که با نام منتشره توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی به نیابت از دولت نظیر اوراق مشارکت، انواع صکوک اسلامی و اسناد خزانه اسلامی که در چهارچوب عقود اسلامی و به قیمت اسمی مشخص برای مدت معین به صورت ریالی یا ارزی منتشر می‌شود.

همچنین سپرده حسن اجرای کار عبارت است از مبلغی که بابت تضمین حسن اجرای کار از هر پرداخت کارفرما به طرف قرارداد در قالب وجه نقد یا اوراق مالی اسلامی دولت، کسر و پس از دوره مقرر تعیین شده در قرارداد توسط کارفرما نگهداری و پس از حصول شرایط مندرج در قرارداد آزاد می‌شود.

علاوه بر این، دستگاه‌های اجرایی می‌باید ضمن ارائه مدارک و مستندات مورد نیاز، از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه نسبت به توثیق اوراق مالی اسلامی دولت مورد تضمین که نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده‌اند به نفع دستگاه اجرایی، اقدام و عملیات حسابداری مربوط را در دفاتر مالی ثبت نماید. ضمن اینکه دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از طریق شرکت مذکور نسبت به فروش اوراق وثیقه شده معادل مبلغ تضمین و آزادسازی مابقی آن اقدام نمایند.

همچنین اوراق مالی اسلامی دولت مورد وثیقه به مبلغ ۸۵ درصد ارزش معاملاتی روز قبل به عنوان تضمین پذیرفته می‌شود. ارزش معاملاتی اوراق مالی اسلامی عبارت است از قیمت پایانی معامله که از طریق مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران به نشانی www.tsetmc.ir تعیین می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۱:۴۸ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
خدا تومان پول بیمه میدید اگه هر ماه همونقدر پس انداز میکردید بنفعتون بود دکتر تامین اجتماعی هم غیر از قرص استامنیفن و شربت سرماخوردگی و چرک خشکن کن چیزی بلد نیست نسخه کنه،پات درد میکنه همین نسخه است گلو درد داری همین نسخه است معده درد داری همین نسخه است دیگه هر وقت مریض میشی نیاز به پزشک نداره دفترچه باید ببری داروخونه همون چند قلم دارو بگیری بخوری یا زنده در رفتی یامردی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۳ ۱۹ فروردين ۱۴۰۰
خدایی این حق بازنشستگان و مستمری بگیران تاجتماعی نیست اینقدر حقوقشون کم باشه اونوقت مدیران زیر سی میلیون نگیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۸ ۱۹ فروردين ۱۴۰۰
عزیزان مستمری بگیر تامین اجتماعی ببینید وزیر رفا با ما نیست با دولته یعنی کسی الان جز مجلس بداد ما نمیرسه عزیزان به تلافی سال 99که باید مثل کشوری ها اضافه می شدیم وزارت رفا به همه مستمری بگیرها یک میلیون و دویست داد که اگر تقسیم بر 12ماه بشه میشه ماهی 100تومن چقدر حق خوری امسال مجلس گفته باید همه کشوری و لشکری 25درصد اضافه بشن خوب الان وزارت رفا میخاد اضافه کنه چقدر 26درصد +247هزار و خورده ای اصلا بگو 250هزار الان 25درصد که مجلس مکلف کرده میمونه 1درصد و 250هزار پس کل همسان سازی که ادعا می کنند یک درصد حقوقه با مثلا 250تومن در صورتی که شما 90هزار میلیارد تقسیم بر 3میلیون و پانصد هزار مستمری بگیر کن عددی بیش از 25میلیون تومن میشه این 39درصد هم که میگن مال حداقل بگیراست لذا باز بهتره از مجلس بخواهیم بدادمان برسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
هیچ همسان سازی در کار نیست فقط یک ۳۹ درصد افزایش سالانه رو دادن و همسان سازی فقط و فقط یک شعاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۶ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
پس این خبر مشرق چیه؟!!
رئیس کانون کارگران بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از به تعویق افتادن صدور احکام جدید حقوق بازنشستگان این سازمان خبر داد.

به گزارش مشرق، علی دهقان کیا، با اشاره به تعویق افتادن احکام جدید بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: این تصمیم به دلیل تجمعاتی گرفته شده است که در روزهای گذشته از سوی برخی افراد در مقابل ساختمان‌های تأمین اجتماعی انجام شده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
شرمنده کردند انشالله بتونیم جبران کنیم چند کیلو مرغ میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۱ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
به این جوونا بگین. تحصیل دیگه به چه درد میخوره .... الان یک کاگر از یک متخصص. فرنگ رفته. کمتز از یک کارگر میگیره. ...
برینککاری یادبگیرین. دانشگاه کیلویی چنده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۶ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
اقااااااا حق مسکن ۵۰هزارتومن رو چیکار کنیم. با ۵۰تومن کپر هم نمیدن. بعد حقوق ما که مستمری بگیر هستیم میشه ۲.۶۰۰این چه تبعیضی هست که در جامعه وجود داره. خدا لعنتشون کنه.
Iran (Islamic Republic of)
صبا
۲۰:۱۴ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
سلام عرض تبریک سال نو مدیرجان پیگیری میکنین این بازنشسته های کارگری دریافتیشون واقعاکمه فقط دولت هوای بازنشسته های خودشوداره این کارگریاخدایی دوبرابرزحمت کشیدن وزیرگرامی وادمین خبرگزاری گرانقدرلطفا پیگیزی کنین با۱تومن توی ده هم نمیشه زندکی کردخداعوض بهتون بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۸ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
آقا تورا بخدا حق بیمه اختیاری ماهی شده حدود یک میلیون از کجا بیاریم بدیم به حق علی رسیدگی کنید بخاطر قران رسیدگی کنید با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۲ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
فقط مسولانی که این حقوق ها را تعیین می کنند حداقل یک سال با این حقوق زندگی کنندتا زندگی کردن را به صورت عملی از آن ها یاد بگیریم بازنشسته در کشورهای دیگرباحقوقش جهان گردی می رود ولی بازنشسته درایران حداقل هایش تامین نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۱ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
بیمه خویش فرما دارم باید ماهی 900000تومان طبق تعزفه جدید حق بیمه پرداخت کنم بیمه بیکاری هم که نداریم در پرداخت بازنشستگی هم حداقل دستمزد محاسبه میشود با این شرایط کرونایی کار هم که بیکار اگر یک روز هم در پرداخت تاخیر کنیم بیمه باطل میشود کسی بکار ما رسیدگی نمیکند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
دوماه است که فکر وذکر شما شده تامین اجتمایی مشاغل کارگری همینه پول بیمه کمتری پرداخت کردید حقوق کمتری دریافت میکنید ؟ یغه بازنشستگان کشوری ولشگری نچسبید یغه سازمان تامین اجتمایی بگیری حق شما آنجاست .......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
جالبه حرف از حق بیمه شد؟ شما چی از صندوق تامین اجتماعی میدونید؟ میدونید تو همین قشر اشخاصی هستند که دوبرابر بلکه بیشتر از پرداختی حق بیمه شخص شما، واریزی به صندوق تامین اجتماعی داشتند و دارند. با یقه شما کسی کاری نداره. بحث اینجاست منبع شما بسته به نظر و الطاف دولته، ولی تامین اجتماعی اگر همین دولت دست از سر منابعش برداره رفاهی برای زیر مجموعش بوجود میاد که شخص شما میگی کاش صندوقم کشوری و لشکری نبود. پس اگر همین نظر رو خوب خونده باشی میبینی اونی که همیشه محق هست قطعا امثال شما نیستید‌.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۱ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
یعنی به ما هم میدن یا خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۱ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
این همه بگیر و ببند و جلسه و تبلیغات و میزگرد و نشست شد همین ؟ با این حقوق میشه زندگی کرد ؟ ظاهرا کشوری که ما توش زندگی میکنیم با کشوری که مسئولان زندگی میکنن فرق داره
۱۲۳
آخرین اخبار