طرز پخت شیرینی تومزگه سرودار/ شیرینی آسارایی میل بفرمایید

سمفونى طرز تهيه تومزگه مثل طعم شيرينش كام آسارايى ها را شيرين كرده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، خانم میرزایى از اهالى روستاى سرودار بخش آسارا گفت: براى تهیه شیرینى تومزگه از توت و گردو نرم شده ى خشک مى توان استفاده کرد.

میرزایى افزود: در گویش محلى کرجى جوز به گردو و به هونگ هم جوزن مى گویند.

او گفت: در جوزن یک مشت گردو و یک مشت توت خشک میریزیم و به مدت ٢٠دقیقه پشت سر هم آن را میکوبیم به صورتى که روغن بیندازد.

میرزایى افزود: بعد از این که روغن توت و گردو در کوبیدن به خورد یکدیگر رفت آن را به صورت له شده قالب مى زنیم.

او گفت: شیرینى تومزگه ما به همین راحتى آماده مى شود و خاصیت درمانى از جمله گرم نگهداشتن طبع بدن را دارد.

انتهاى پیام/ خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.