امروز صبح بود که مقام معظم رهبری در بیانات خود فرمودند که در جریان عدم احراز صلاحیت به برخی از افرادی که صلاحیتشان احراز نشد جفا شد.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز صبح بود که مقام معظم رهبری در بیانات خود به مناسبت رحلت حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی به موضوع انتخابات اشاره و در این باره فرمودند که در جریان عدم احراز صلاحیت به برخی از افرادی که صلاحیتشان احراز نشد جفا شد و نسبت هایی به برخی از آنها و خانواده شان داده شد که معلوم شد خلاف است و در دهان مردم چرخید و این به دلیل این است که فضای مجازی بدون هیچ قید و بندی رها است؛ من خواهشم این است که مسئولان جبران کنند.

همین موضوع باعث شد گمانه زنی‍‌ های بسیاری صورت گرفته و حتی برخی آن را به منزله ورود چهره‌‌های جدید در عرصه انتخابات تلقی کنند.

/

/

از همین رو نیز ما به سراغ برخی از چهره ‌های سیاسی رفتیم تا نظر آنها را در این باره بدانیم .

صحبت‌های مقام معظم رهبری ربطی به تایید صلاحیت ها ندارد 

برای مثال غلامحسین رضوانی عضو شورای مرکزی حزب پایداری و نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به ما گفت که  منظور مقام معظم رهبری این بود که چون دلایل رد صلاحیت ها توسط شورای نگهبان اعلام نشده بود برخی از مردم گمانه زنی هایی را مطرح کردند که منحرف کننده بود. مسلم است که شورای نگهبان به وظیفه قانونی خود عمل کرده و تشخیص هم برعهده شورای نگهبان بوده و ما هرگز از شورای نگهبان نسبت نا روایی نشنیدیم؛ بنابراین صحبت های  رهبری متوجه افرادی بود که برای خود تحلیل ها و گمانه زنی هایی را بر عدم احراز صلاحیت ها اعلام و این را در فضای مجازی منتشر می کنند. 

حمید رسایی عضو سابق مجلس هم گفت که این بیانات حاکی از تقوای سیاسی بالای رهبری و دقت نظر بالا در مسائل کشور دارد و اگر جایی نسبت به کسی جفا صورت گرفته باشد، وظیفه رهبری این است که نسبت به آن جفا اعلام موضع کند؛ این گونه نیست که بنا به ملاحظات سیاسی از اعلام آن خودداری کنند. اما این طور نیست که فردی در شورای نگهبان فقط به یک دلیل رد صلاحیت شده باشد و آقای کدخدایی هم اعلام کرد که صرف اقامت منجر به رد صلاحیت نخواهد شد، بلکه حواشی در کنار آن وجود دارد. 

حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در این باره گفت که تنها در صورتی که مقام معظم رهبری در کنار این بیانات به شورای نگهبان دستور بدهد برخی ها را به رقابت بازگرداند باز خواهند گشت.

سعید محمد، رستم قاسمی،  حسین دهقان  و یا علی لاریجانی؟

با این حال اما سیدحسین نقوی حسینی نماینده مجلس دهم در این باره به ما گفت که بیانات مقام معظم رهبری به این معنا بود که در جریان احراز صلاحیت‌ها حقوق برخی رعایت نشده و یا بر اساس مر قانون و مستندات عمل نشده است؛ البته مصداقی برای این صحبت ها وجود نداشت زیرا صلاحیت بسیاری از افرادی که داوطلب بودند احراز نشده است.

او همچنین با بردن نام های برخی افراد گفت که سعید محمد، رستم قاسمی ، حسین دهقان و علی لاریجانی همه افرادی بودند که در معرض رای قرار داشتند؛ حال اینکه پس از این چه اتفاقی بیفتد بر عهده شورای نگهبان است. پس از این اتفاق تایید و تکذیب ها مبنی بر ورود چهره‌های تازه به انتخابات فضای مجازی را آکنده کرد.

حکم حکومتی؛ از شایعه تا واقعیت

نصور حقیقت‌پور نمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی در این باره نوشت که بسیار بسیار ممنونم از لطف و صفا و پدریت رهبر معظم انقلاب و رکن رکین ولایت فقیه در ایران که به مظلومیت مظلوم و ظلم وارده به او اشاره کردند و جمهوری اسلامی ایران و مقامات مسئول را موظف کردند که شرعا جبران کنند. آبروی به باد رفته فرزند مرجعیت و داماد متفکر جهان شیعه شهید مطهری را مخدوش کردند.

ما آماده جلسه اضطراری امروز شورای نگهبان هستیم تا فرمان رهبر انقلاب و امام ما روی زمین نماند. ما خواهش می کنیم از اعضای محترم شورای نگهبان که جلسه اضطراری تشکیل دهند و حق را به حق دار برسانند. ما با رعایت اخلاق و مبتنی بر اصول کارآمدی با ۷ نامزد حاضر در صحنه در چارچوب قانون رقابت خواهیم کرد.

با این حال اما مهدی فضائلی معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبری در توئیتی نوشت: ‏تعریض رهبرانقلاب به جفا و ظلم به برخی نامزدها در جریان احراز صلاحیت برای ریاست جمهوری، متوجه شورای محترم نگهبان نیست و تاثیری در نتیجه اعلام شده از سوی این شورا ندارد.

در پایان اما صحبت عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان همه چیز را به آینده موکول کرد؛ او در گفت‌وگویی گفت که   ان شاالله به زودی اعلام نظر خواهیم کرد. و حال برخی منابع خبر از جلسه رسمی شورای نگهبان عصر جمعه می‌دهند.

تا چه پیش آید زین پس ...

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۳ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
وقتی سیدابراهیم رئیسی بعنوان بت شکن مفاسد قرن معاصر ایران درانتخابات حضور دارد اضافه کردن یا کم کردن کاندیداها هیچ چیزی را تغییر نمی دهد وفقط هرج ومرج وبدبینی ها را نسبت به حاکمیت وشورای نگهبان افزایش می دهد ازطرفی نظر رهبری درمورد ردصلاحیتها را می توان به دوحالت تفسیر نمود یکی اینکه ایشان توهین واتهام زنی به نامزدها را کاری ناپسند دانسته اند که نباید مبنای قضاوت قراربگیرد و دوم اینکه شورای نگهبان باید برخی افراد را تایید صلاحیت می نمود وباید این کار را انجام دهد ومعنی جبران کردن ظلم همین است. بنابراین وظیفه شورای نگهبان حذف عبدالناصرهمتی و جایگزینی علی لاریجانی است و این تغییرات فقط باب دلجویی از لاریجانی واعاده حق است وگرنه لاریجانی دیگر با این رفتارهای شورای نگهبان نمی تواند در رقابت انتخاباتی نقش کلیدی داشته باشد وهمه چیز به نفع آقای رئیسی است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
بت چی رو می خواد بشکنه؟ بت گرونی را ،شما که خونه خریدی یه میلیارد میای بدی به من ۵۰۰ میلیون ،سکه چی سکه را میدی ۵ میلیون و... تحریم ها را می خواد چی کار کنه ؟بی خود خیال پردازی نکن از کسی کاری بر نمیاد مگر اینکه خدا خودش ظهور کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۰ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
نگهبان باید حداقل یه نفر رو اضافه کنه
البته چون دیر اومده فرصت باید 50% بیشتر فرصت تبلیغاتی بهش بدن
Iran (Islamic Republic of)
شهروند گمنام
۰۸:۰۸ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
«نگهبان» نه !
شورای نگهبان !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۰ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
بهتر است جناب آذری جهرمی بجای کری خواندن برای فرهاد مجیدی، فضای مجازی را مدیریت کنند. حداقل این کار را به درستی انجام دهند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۴ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
جناب آقای لاریجانی بایستی متوجه این موضوع شوند که این ملت بخاطر همراهی و همگامی مجلس ایشان با دولت وقت و اینچنین جفا کردن بر مردم، چهره محبوبی نیستند و نخواهند بود. ضمن اینکه صحبتهای اخیر ایشان در مورد عزیزان سپاه، نیت درونی ایشان را بیش از پیش برای این مردم روشن کرد. اینجانب شخصا به دلیل شرمنده شدنم (بخاطر معیشت و مسکن) به عنوان مرد خانواده در مقابل همسر و فرزندانم و غصه مادرم، هرگز از رئیس دولت وقت و رئیس مجلس قبل راضی نخواهم بود!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۴ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
الان دگ همه فکر میکنن که به اونا ظلم شده !!
از لاریجانی گرفته تا مطهری و امثالهم !!!
فقط مونده که احمدی نژاد به نطق بیاد.
عجب فیلمی شده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
اگر میخوان انتخابات پرشور شود باید احمدی نژاد وارد انتخابات شود
Iran (Islamic Republic of)
سانی
۲۲:۰۸ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
خیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۷ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
لاریجانی باید بیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۵ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
موج سواری اصوالگراها و اصلاح طلبان و سوئ استفاده از بیانات مقام معظم شروع شد >خجالت بکشید بسکنید دیگه
France
ناشناس
۱۹:۱۵ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
فقط احمدی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۴ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
همون بهتر که لاریجانی نباشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۲ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
منظور رهبری 100درصد #سعید محمد است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۳ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
نباید در امور شورای نگهبان دخالت کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
خدا کنه یکی انخاب شه که بدرد مردم برسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۸ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
گشتم نبود نگرد نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۱۹ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
سید ابراهیم رئیسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
جهانگیری بیارید
۱۲۳
آخرین اخبار