مدیر کل دامپزشکی استان تهران مطرح کرد؛

نظارت سازمان دامپزشکی بر عرضه دام در عید قربان/ گوشت تازه را ۲۴ ساعت در یخچال نگه‌داری کنید

بابایی گفت: مردم باید توجه کنند که پس از کشتار دام، گوشت را تا ۲۴ ساعت در یخچال و دمای صفر تا ۴ درجه نگه‌داری کنند.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی بابایی مدیر کل دامپزشکی استان تهران در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص وضعیت کشتار دام در روز عید قربان تصریح کرد: سازمان دامپزشکی کشور در آستانه عید قربان در دو حوزه نظارتی در بخش عرضه و کشتار دام فعالیت می‌کند.

او افزود: سازمان دامپزشکی کشور در تهران با ۲۸۵ نفر از دامپزشکان بر عرضه دام در عید قربان نظارت می‌کنند.

 مدیر کل دامپزشکی استان تهران بیان کرد: هدف ما در این فصل پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مشترک بین دام و انسان، مثل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی افزود: ما باید نظارت‌هایی را قبل، حین و بعد از کشتار در جایگاه‌های ثابت و سیار داشته باشیم.

بابایی تاکید کرد: مردم باید توجه کنند که پس از کشتار دام ، گوشت را تا ۲۴ ساعت در یخچال و دمای صفر تا ۴ درجه نگه داری کنند و پس از آن استفاده شود.

این مقام مسئول در خصوص بیماری تب کنگو توضیح داد: این بیماری هیچ علائمی در دام ندارد  و افرادی که با  لاشه دام سر و کار دارند باید احتیاط لازم را داشته باشند و نکات بهداشتی را رعایت کنند.

او افزود: افراد سعی کنند تا کشتار دام در خانه نداشته باشند و در مراکز بهداشتی زیر نظر سازمان دامپزشکی اقدام به قربانی کردن دام کنند.

قیمت هر کیلو دام زنده سبک، ۵۵ هزار تومان

در ادامه برنامه افشین دادرس مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور تصریح کرد: قیمت دام زنده سبک در تهران هر کیلوگرم ۵۵ هزار تومان است.

او افزود: قیمت مصوب  دام در میادین  بین ۵۷ تا ۶۰ هزار تومان است و به طور میانگین در استان ها با قیمت ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان عرضه می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور بیان کرد: همانطور که گفته شد ذبح دام باید در شرایط بهداشتی انجام شود و مردم باید از کشتار دام در منازل خودداری کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: دام زنده ، عید قربان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار