به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، غذاهای بومی شهر اصفهان، از محبوبیت زیادی برخوردار است و علاوه بر مسافران و گردشگران، مردم اصفهان علاقه بسیار زیادی به این غذاها دارند.
یکی از این غذاها، بریونی است؛ غذایی که شهرت زیادی دارد و طعم لذیذ آن، هر گردشگری را به خود جذب میکند و بریونی اصفهان را میتوان جزء محبوبترین غذاهای ایرانی دانست.



فروشگاههای زیادی در اصفهان به طبخ و فروش بریونی مشغول هستند، اما کیفیت غذا در مکانهای مختلف، متفاوت است.
یکی از این مغازهها، فروشگاهی است که در بازار مجاور مسجد جامع (مسجد جمعه) اصفهان قرار گرفته و قدمتی حدود ۳۰۰ سال دارد.
مغازه مذکور، حدودا ۲۰۰ سال قهوه خانه بود و تقریبا ۱۰۰ سال است که در آن، بریونی طبخ میشود.




منبع: سلطانی - اصفهان
انتهای پیام/
بریوووون چندبار تکرار کنید
من خودم باگوشت بره قبلنا که ارزون بود مثلن درست میکردم
حررررف نداشت
خودم ی پا آشپز بریون وکله پاچه ام
اصلم ازون مغخزه ایها خوشم نمیاد چون من گوشت خالص میزنم البته میزدم
ز دردش همه ساله گریان بدند
چو بر آتش تیز بریان بدند.
پس بریانی به معنای زیاد برشته شده هم می دهد پس بریانی هم صحیح است
بابا ول کنید این اخلاق مسخره و زشت ایرادگیری را.
بجای اینکه تشکر کنند از زحمتی که این خبرنگار کشیده نشستید ایراد میگیرید.
اونم نه یک نفر
همه شدن ملا غلط گیر
چند جا بریون خوردم اما هیچی و هیچ جا بریون تو بازار نمیشه