تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال در دربی ۹۷ روز شنبه به مصاف یکدیگر می‌روند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نود و هفتمین دربی پایتخت بین تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال روز شنبه ساعت ۱۶ در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی برگزار می‌شود.

تیم‌های پرسپولیس و استقلال در حالی روز شنبه برابر یکدیگر صف آرایی می‌کنند که از شرایط  متفاوتی برخوردار هستند.

سرخپوشان پایتخت هفته گذشته با برتری برابر تیم نفت مسجد سلیمان و کسب ۱۴ امتیاز در رتبه دوم جدول رده بندی قرار گرفتند. آن‌ها  در صورت پیروزی در دربی پایتخت و  باخت سپاهان برابر حریف خود در صدرجدول لیگ برتر فوتبال قرار می‌گیرند.

همچنین آبی پوشان پایتخت ۴ هفته متوالی برابر حریفان خود مساوی کردند و با کسب ۱۳ امتیاز جایگاه پنجم جدول رده بندی را به دست آوردند. شاگردان مجیدی قصد دارند با برتری برابر رقیب دیرینه خود پرسپولیس نوار تساوی‌های خود را قطع کنند و در کورس مدعیان قهرمانی قرار بگیرند.

استقلال- پرسپولیس؛ ماجرای نیمروزی جنگ آبی و قرمز

تنور کری خوانی همواره بین سرخابی‌ها داغ است و این بار مدیران ۲ باشگاه قبل از دربی اظهاراتی علیه یکدیگر مطرح کردند. مصطفی آجورلو در جمع هواداران استقلال برای رقیبش کری خواند و صدری سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس هم جواب تندی داد و اعلام کرد که آجورلو به سبک شاخ‌های مجازی دنبال فالوور جمع کردن است.

در حالی که گفته می‌شود بازی دربی ۳ امتیاز بیشتر ندارد، اما این بازی با سایر دیدار‌ها متفاوت است و کسب پیروزی در این بازی برای هواداران ۲ تیم از اهمیت خاصی برخوردار است.

 سکو‌های ورزشگاه آزادی  در دربی پایتخت همواره پر از تماشاگر است، اما دربی  ۹۷ بدون تماشاگر برگزار می‌شود. هواداران سرخابی نمی‌توانند برای تشویق تیم خود به ورزشگاه بیایند تا به  بازیکنان روحیه و انرژی بدهند.  

سید جلال حسینی و احسان پهلوان به علت مصدومیت قادر به همراهی تیم پرسپولیس در دربی ۹۷ نیستند. علاوه بر این، ۲ بازیکن تاجیکی هم به علت قرارداد نبستن با سرخپوشان نمی‌توانند بازی کنند. کمال کامیابی نیا هافبک سرخپوشان هم در تمرینات مصدوم شده است، اما به نظر می‌رسد که به بازی دربی می‌رسد.

استقلال- پرسپولیس؛ ماجرای نیمروزی جنگ آبی و قرمز

همچنین عارف غلامی و ابوالفضل جلالی بازیکنان استقلال به علت مصدومیت نمی‌توانند در دربی ۹۷ بازی کنند. وریا غفوری هم به مرکزفیزیوتراپی می‌رود تا در صورت امکان به دیدار دربی برسد. رشید مظاهری نیز با رفع آسیب دیدگی احتمالا به دیدار دربی می‌رسد.  

جدال یحیی گل محمدی و فرهاد مجیدی در دربی پایتخت جذاب و دیدنی خواهد بود.

در مجموع ۹۶ بازی دربی، ۲۶ برد سهم استقلال و ۲۵ برد سهم پرسپولیس و ۴۵ بازی با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. ۸۹ گل آبی پوشان و ۹۴ گل سرخپوشان به ثمر رساندند.

موعود بنیادی فر به همراه حسن ظهیری، علیرضا ایلدورم و علی صفایی قضاوت این بازی را برعهده دارند. حاتم بک پور ناظر این بازی است.  


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۱۳ آذر ۱۴۰۰
لیگ ایران مهندسی شدس من سه ساله لیگ ایران رو نمیبینم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۷ ۱۳ آذر ۱۴۰۰
من استقلالیم ولی بنظرم یا مساوی یا لنگ میبره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۰۶ ۱۳ آذر ۱۴۰۰
پرس پولی بهترین عشق جهان است خداباهاشه کیسه حقیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۰ ۱۳ آذر ۱۴۰۰
نتیجه 2 1 به نفع پرسپولیس
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۳:۳۹ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
بیخودی ترین بازی لیگ همین هست اصلا جذابیت نداره .بازی فقط پرسپولیس سپاهان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۰ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
فقط اس اس میبره چون فرهاد خان مجیدی رو داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
تمام تیم ها باید خصوصی بشن مردم نون ندارن بخورن اونوقت برای خرید یه بازیکن میلیون یورو هزینه میشه این کجاش عدالته اگه تیمی از نمیتونه درآمد داشته باشه بهتره حذف بشه نه اینکه با خالی کردن جیب ۸۵ میلیون ایران اون تیم و حمایت کرد
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۱۳ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
کیسه ها ی ۶ تایی فردا هم مغلوب پرسپولیسن
Iran (Islamic Republic of)
دخی پرسپولیسی
۲۱:۱۲ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
با شما چه حوصله دارید کل کل می کنید طبق معمول بازی 2و2 مساوی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
دوست دارم بازی خوبی ارائه دهند هردو تیم ایرانی و بکوری چشم عربها میجگن اینشاالله بسلامتی مجیدی و یحیی هردو برادر هردو ایرانی من دوست دارم قوری خواندن و ادعا نکنیم من استقلالی هستم اما دوست دارم هردو بازی خوبی برادرانه باهم باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۹ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
من استقلالی ام... ولی استقلال بازیکناش فاجعه ان مث رضاوند سلمانی مرادمند. ژسته مهدی پور... یا مساوی یا لنگ میبره
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۰:۲۵ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
قبلا دربی برام مهم بود ولی الان وقتی میرم بیرون و اوضاع مردم رو میبینم دیگه اصلا برام مهم نیست مساءِل خیلی مهم تری وجود داره برای پرداختن بهش این رفت آخر لیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۹ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
درود. جزو صد اولویت اول ملت هم نیست ،الی یکعده.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۳ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
ان شالله پرسپولیس میبره
Iran (Islamic Republic of)
مانی
۱۸:۵۰ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
ما برنده کل جهان هستیم
Iran (Islamic Republic of)
بهزاد زارع
۱۸:۳۰ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
این دو تیم ریشه دار جولانگاه دلالان و سیاسیون شده اند.با هزینه های هنگفت بهترین بازیکنان را در لیک جذب میکنند و بعد از مدت کوتاهی بسیاری از آنان را به حلشیه کشانده و رهایشون میکنند.این دو تیم هیچ وقت در حد و اندازه هزینه هایی که به فوتبال تحمیل میکنند برای فوتبال نفید نبوده اند و بازیکن سازی نداشته اند.
با همه تفاسیر همه فوتبال دوستان فقط طرفدار این دو تیم هستند امیدوارم این بازی از محدود بازی هایی باشد که زیبا از آب در آومده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۸ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
البته شما فکر میکنی همه طرفدار ایندو تیمند. میتوانید تست کنید.
۱۲
آخرین اخبار