جگر را کباب کنیم یا آبدار بخوریم؟

رئیس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ گفت: مردم باید از مصرف فرم خام، نیم پز و یا آبدار جگر پرهیز کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز - فردین حسین زاده گفت: کبد دام (جگر) سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی به ویژه آهن و ویتامین A است.

او گفت: جگر ناسالم به عنوان فاکتوری خطرناک در انتقال بیماری‌های انگلی مثل کیست هیداتیک و بیماری سل مطرح است به همین دلیل مصرف جگر ناسالم نه تنها مفید نیست بلکه مضرات زیادی دارد و تهدیدی جدی برای سلامت بدن محسوب می‌شود.

طبق گفته ی رئیس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ مردم باید صرفا از جگر سالم مربوط به دام‌های جوان و دارای تاییدیه دامپزشک کشتارگاه  ‌استفاده کنند.

حسن زاده گفت: عرضه محصولات بی هویت و فاقد شرایط بهداشتی، تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می‌شود بنابراین شهرداری‌ها هم باید برای جمع آوری این واحدها پای کار باشند.

ماده اولیه مورد مصرف در واحدهای سیار به دلیل فقدان هویت بهداشتی مورد تایید دامپزشکی نیست.

انتهای پیام/خ

برچسب ها: جگر گوسفندی ، جگر چرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.